2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو انداختم زندان

7315 بازدید | 138 پست

بچه ها گفته بودم که از خواهرشوهرم شکایت کردم برای اونایی که خواسته بودید نتیجه رو بگم این تاپیکو زدم.

جریمه نقدی که ۱۵۸ میلیون بود دولت برداشت

۷۶  ضربه شلاق داشت و مجدد ۲۴ ضربه شلاق که جلوی قاضی به من حرفهای زشت زد و۸ ماه زندان ‌‌..

خیلی سعی کردن رضایت بگیرن که ندادیم نهایتا با تهدید میخواستن رضایت بگیرن که بابت اون هم رفتیم یه شکایت باز گذاشتیم

شلاقها رو خورد و الان ۳ ماهه زندان داره آب خنک میخوره..

اینم بگم قبل از اجرای حکم اومد گفت این پولو که دولت داره برمیداره ۲۰۰ تومن هم میزارم رووش رضایت بده اما ما رضایت ندادیم..

تا درس عبرتی بشه که دیگه از این غلطا نکنه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چکار کرده بوده دقیق این همه فحش تهمت میخوریم از خانواده شوهر بی ابرویی در میارن .

گفته بود بچه هاش از شوهرش نیستن

انقدر نگو باید اینجوری باشه ! باید اونجوری باشه !! یه روزی میاد عاشقه یکی میشی که معمولی تر از معمولیه :))🎀

چیکار کرده بود

تاپیک زدم برو کامل توضیح دادم

پشت سرم خیلی حرفا زده بود از تهمت معتاد بودن و خونه تیمی داشتن من تا اینکه بچه هام مال برادرش نیستن

یعنی هر چیزی فکر کنی پشتم گفته بود ،

گفته بود شوهرم که داداشش باشه منو می‌بره خونه دوست پسرام،فقط از روی حسادت که همسرم دوسم داره