2777
2789
عنوان

خواهر شوهرمو انداختم زندان

| مشاهده متن کامل بحث + 7502 بازدید | 138 پست
مدرک داشتم هم شاهد هم ویس هم پیامک نزدیک ،۷۰ تا ویس فقط داشتم که پیش دخترخالهش گفته بود که هم دخترخ ...

دخترخاله هاش اومدن شهادت دادن یعنی دیگه قطع ارتباط شدن با خانواده خالش

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
واله ماهمچین برنامه ای بین خاهرشوهر وزن برادر اطرافمون پیش اومد شایدبدترش.ولی هرباردادگاه میفرستادصل ...

نه عزیزم الکی نیست شاید شما خیلی پیگیری نکردی اما خواهر شوهر من تهمت حرومزاده بودن بچه هامو زده بود و داشتن خونه تیمی و مواد فروش بودن من. که بیت تهمتها یکی حکم غضف داشت من وکیل گرفتم و اتفاقا خیلی هم رسیدگی میکنن این مسائلو...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تاپیک زدم برو کامل توضیح دادمپشت سرم خیلی حرفا زده بود از تهمت معتاد بودن و خونه تیمی داشتن من تا ای ...

یه چی بگم  خواهر شوهرت مثل خواهر شوهر نحس منه 

من جکار کنم  هنوز ک هنوز   گندش تو زندگیمه   من راضی ب طلاقم ولی دلم میخواد  حساب کار اون و مادرشو بدم قانون در بیاره از مادرش و شوهرم صدا فوش دارم ولی متاسفانه   از خواهر شوهر  خدا زده  ندارم چیزی    خانواده شوهرم شلهد هستن ک هیجکدوم   عمرا اعتراف کنن  ک با من چکارا میکرد 

خواهر شوهر من ایتقدر نحسه ک میگه  فیلم تاج و تخت عجب فیلمیه خواهر برادر با هم بخاطر ک نثلشون خونشون  ب پادشاهی برسه  با هم   رابطه  دارن و عحب فیلمیه و اگر ازدواج خواهر برادر  حلال بود نمیزاشتم دا اشم تو رو بکیره 

یه دخاره هرزه ای هست ک همکلاسی پسرش یه بار دعواش کرد ک چرا برا من دختر میدا نیکنی ک با من دوست بشه تو چکاره ای اصلا مگر خاله ای ! در این حد ولی ببین شوهرم تو نشت نادرش و خواهرشه حالم ازش بهم میخوره   حالم بهم نیخوره   شوهرم به من میگه تو زن حساسی هستی باید بری روانپزشک   ماها طبیعیم  تو عجیبی  این جیزا برات عجیبه !  میگم باشه بریم  ولی نمیاد 

امروز  برداشته میگه رانندم گفته چقدر زنت مسکلداره ببرش مشهد میش یه روانشناس 

میگم مکر جی گفتی   میگه همین ک گوشیمو چک میکنی یعنی حساسی 

گفتم تو گفتی زنم گوشی چک میکنه و با خانوادم مشکل داره  

میگه اره داری 

گفتم چرا بهش نمیگی تو گوشیت همیشه جیا پیدا نیکنم و خودتو رسوا نمیکنی جرا از خانوادت و حرفاشون و رفتاراشون چیزی نمیکی  باشه من مشکلدارم تو راست میگی بیا بریم  ولی نمیاد 

ولی خیلی بی غیرته  حتی درباره رابطه   زن و شوهر و زنی ک با ادم نخوابه هم با رانندش حرف نیزنه ک چکار کنیم 

بخدا میخوام طلاقمو بگییییییررررررررررمممممم این ننگو حذف کنم از ادانه زندگیم  خانوادم کمکم نمیکنن  چون ۱۴ سال قهر داشتم و برگشتم هزار بار ازم بی حساب شدن دیگه پشتم نیستن   

میگن دوتا دخار داری بمیر و زندگی کن 

خیلی اشتباه کردی 

با دشمنان مدارا ...

اگه بیرون بیاد چنان عقده ای میشه که همیشه باید ازش فرار کنی 

زنی که یه بار زندان بره دیگه نمیترسه 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
نه عزیزم الکی نیست شاید شما خیلی پیگیری نکردی اما خواهر شوهر من تهمت حرومزاده بودن بچه هامو زده بود ...

جهت اطلاع خانومهای محترم. تهمت حروم زاده به کسی گفتن از اینکه اون طرف کسی رو  کلی سیلی آبدار و چک و لگد بزنه خیلی بالاتره

دخترخاله هاش اومدن شهادت دادن یعنی دیگه قطع ارتباط شدن با خانواده خالش

زمانی دخترخالش اینارو به من گفت که خودشون هم سر تهمت زدن خواهر شوهرم  به دخترخاله‌اش دعواشون شده بود و اون هم از سر لج اومد به من گفت البته من ۴ سال پیش هم شنیده بودم پشتم حرف میزنع اهمیت ندادم ، ولی اینبار کوتاه نیومدم و من هم شاهد دخترخاله شدم که پیش من از اون حرف زده

خواهر شوهر من چند سال پیش با ابن تهمت‌ها زندگی یه زن و شوهرو خراب کرده بود که شوهره بعدها فهمید و روی برگشت به زنشو نداشت

توو جریان شکایتم داستان اونا هم نوشتم و همه کسایی که این خانم پشتشون حرف زده بودن اکثرا اومدن و شکایت کردن و قاضی بهش ثابت شد که این آدم نیست

نوشتم ماجرارو عزیزمشوهرم که اول خودش رفت شکایت کرد اما وکیل گفت چون به من تهمت زده اگه همسرم شکایت ک ...

باز خدارو شکر ک شوهرت  طرف توعه 

من ک 

💔💔💔💔💔💔💔💔💔

ته دلم  حسی دارم ک فقط خدا میدونه 

فقط خدارو دارم 

فقط خدا 

شوهر من  از اینکه خواهراش منو بزنن هم  لبهند رضایت داره میگه سزای زنی ک  صداشو ببره بالا کتکه    حقته و  خونه بابام نشستی صداتم میبری بالا‌

صدام بردم بالا با گریه میگفتم طلاقمو بده بعد برو دختر بازی کن 

سوار لنج بودن میرفتن کیش  بدون ک ب من بگه   اینستا داشت عکس میزاشت استوری  و با یه نرضیه نانی  پیام لاس داشت دختره   بهش میام داده بود  پول بزن ب کارتم ۵۰ تومن  تا تتوی اونجامو برات بفرستم ببیتی 

من  ۳ ماه بعد زایمانم شوهرم اینکارو کرد ک تلفنی وقتی فهنیدم زنگ زدم گفتم میدونم داری چ غلطی میکنی  و کجایی و ک خواهر شوهرم امد با لگد  در اتاقنو باز کرد و شروع کرد ب زدن من و ک نوش جون برادرم ب تو چه و بیا برو گمشو از خونمون و بکن از این زندگی برو نمیخوایمت   من  قهر رفتم بعد از ۴۲ روز امد با قسن و ایه و التماس  برم گردوند  خانوادم بخاطر بجه شیر خار منو ب گردوندن  ک ای کاش منو میکشتن ولی برم نمیگردوندن 

زمانی دخترخالش اینارو به من گفت که خودشون هم سر تهمت زدن خواهر شوهرم به دخترخاله‌اش دعواشون شده بود ...

خدا هممون رو هدایت کنه. حالا چرا انقدر اهل این حرفا شده بود؟ 

باز خدارو شکر ک شوهرت طرف توعه من ک 💔💔💔💔💔💔💔💔💔ته دلم حسی دارم ک فقط خدا میدونه فقط خدارو د ...

خواهرشوهرت مطلقه هست؟