یه چی بگم خواهر شوهرت مثل خواهر شوهر نحس منه
من جکار کنم هنوز ک هنوز گندش تو زندگیمه من راضی ب طلاقم ولی دلم میخواد حساب کار اون و مادرشو بدم قانون در بیاره از مادرش و شوهرم صدا فوش دارم ولی متاسفانه از خواهر شوهر خدا زده ندارم چیزی خانواده شوهرم شلهد هستن ک هیجکدوم عمرا اعتراف کنن ک با من چکارا میکرد
خواهر شوهر من ایتقدر نحسه ک میگه فیلم تاج و تخت عجب فیلمیه خواهر برادر با هم بخاطر ک نثلشون خونشون ب پادشاهی برسه با هم رابطه دارن و عحب فیلمیه و اگر ازدواج خواهر برادر حلال بود نمیزاشتم دا اشم تو رو بکیره
یه دخاره هرزه ای هست ک همکلاسی پسرش یه بار دعواش کرد ک چرا برا من دختر میدا نیکنی ک با من دوست بشه تو چکاره ای اصلا مگر خاله ای ! در این حد ولی ببین شوهرم تو نشت نادرش و خواهرشه حالم ازش بهم میخوره حالم بهم نیخوره شوهرم به من میگه تو زن حساسی هستی باید بری روانپزشک ماها طبیعیم تو عجیبی این جیزا برات عجیبه ! میگم باشه بریم ولی نمیاد
امروز برداشته میگه رانندم گفته چقدر زنت مسکلداره ببرش مشهد میش یه روانشناس
میگم مکر جی گفتی میگه همین ک گوشیمو چک میکنی یعنی حساسی
گفتم تو گفتی زنم گوشی چک میکنه و با خانوادم مشکل داره
میگه اره داری
گفتم چرا بهش نمیگی تو گوشیت همیشه جیا پیدا نیکنم و خودتو رسوا نمیکنی جرا از خانوادت و حرفاشون و رفتاراشون چیزی نمیکی باشه من مشکلدارم تو راست میگی بیا بریم ولی نمیاد
ولی خیلی بی غیرته حتی درباره رابطه زن و شوهر و زنی ک با ادم نخوابه هم با رانندش حرف نیزنه ک چکار کنیم
بخدا میخوام طلاقمو بگییییییررررررررررمممممم این ننگو حذف کنم از ادانه زندگیم خانوادم کمکم نمیکنن چون ۱۴ سال قهر داشتم و برگشتم هزار بار ازم بی حساب شدن دیگه پشتم نیستن
میگن دوتا دخار داری بمیر و زندگی کن