2777
2789
عنوان

جاریم با لباسای بد جلو همسرم میگرده و همسرم هم منو با اون مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22856 بازدید | 457 پست
نباید تهمت بزنیم به همه بگیم خودشونو عرضه میکنن زشته من خودم محجبه ام و پوشش ام کامل اما همیشه لباس ...

عزیز محجبه یه بار دیگه کامنتت رو بخون

گلم نمیشه دوگانه بود

هم محجبه باشی

هم مانور زن با ساپورت و تیشرت جلوی نامحرم رو بدون خطا بدونی

کسی هم حرف زد بگی قضاوت نکن تهمت نزن

بالاخره کدومش؟ حجاب یا ساپورت جلوی نامحرم؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی جاریش اصلا مقصر نیست؟

نه گلم نه اون خودش شوهر داره خودش عقل داره 

اگر لباساش بد بود اول شوهرش بعد خانواده ی شوهرش ورود میکردن شما شوهر استارتر هیزه و... که به زن برادرش چشم داره

وگرنه اگه ساپورت میپوشید صدی به نود شوهرش جلوشو میگرفت

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید
نه گلم نه اون خودش شوهر داره خودش عقل داره اگر لباساش بد بود اول شوهرش بعد خانواده ی شوهرش ورود میکر ...

خیلی عجیبه

مثل اینه بگی این زن کبریت برداشته داره زندگی جاریش رو آتیش می‌زنه ولی اصلا مقصر نیست 

فقط تقصیر زندگی جاریشه که قابل اشتعاله

خیلی عجیبه مثل اینه بگی این زن کبریت برداشته داره زندگی جاریش رو آتیش می‌زنه ولی اصلا مقصر نیست فقط ...

حرف شما عجیب و به دور از منطق

مثالتونم اشتباه چون اگر واقعااا ساپورت میپوشید شوهرش جلوشو میگرفت اونم بالاخره برادر همون مرده

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید
نه گلم نه اون خودش شوهر داره خودش عقل داره اگر لباساش بد بود اول شوهرش بعد خانواده ی شوهرش ورود میکر ...

فکر میکنن نامزد بنده که پسرشونه خیلی چشمش پاکع 

منم اول همبن فکرو میکردم که قدیسه هست

وگرنه پدرشوهرم باهاش حرف زده تا بیرون با حجاب باشه برادرشوهر اجازه نمیده بیرون اینطور بگرده

فکر میکنن نامزد بنده که پسرشونه خیلی چشمش پاکع منم اول همبن فکرو میکردم که قدیسه هستوگرنه پدرشوهرم ب ...

ولی عزیزم کامنتتو دیدم نوشته بودی جنگ روانی داره راه میندازه حواست شیش دونگ بده به زندگیت یه وقت خدایی نکرده این روباه کار دستت نده

بیشتر ببینید
ولی عزیزم کامنتتو دیدم نوشته بودی جنگ روانی داره راه میندازه حواست شیش دونگ بده به زندگیت یه وقت خدا ...

کار دستم دادههه

آخه خانواده همسرم مذهبی هستن رو‌حجاب حساسند من تعجب میکنم والا 

نامزدم خودشو میزنه به خجالتی و سر به زیری

کار دستم دادهههآخه خانواده همسرم مذهبی هستن رو‌حجاب حساسند من تعجب میکنم والا نامزدم خودشو میزنه به ...

نامزدین؟ شرایط جدا شدن داری؟ 

خب پس عادت نداره مرتیکه

بیشتر ببینید
نامزدین؟ شرایط جدا شدن داری؟ خب پس عادت نداره مرتیکه

نمیدونم شایدم عادت داره 

قبل عقد یه پیامک ناشناس بهم یه سری موارد رو گفت من باور نکردم کاشکی باور میکردم 

اره نامزد هستیم و شرایط جدایی هم دارم 

ببین اسی عزیزمم مطمئنم تو عالی هستی درجه یکی نزار سرکوبت کنه یا اعتماد بنفستو بگیره . مطمئن باش جاریت حسرت قد تو رو میخوره 

میدونی چقدر لباس مجلسی خفن هست ک به قد تو میاد ولی جاریت نه ؟؟!! البته جاریتم مطمئنن در نوع خودش زیباست و اصلا نباید مقایسه بشید