2777
2789
عنوان

جاریم با لباسای بد جلو همسرم میگرده و همسرم هم منو با اون مقایسه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 22967 بازدید | 457 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببینید هزاران هزار خانم زیبا خوش پوش و.. هستن تو جامعه تو فضای مجازی نمیشه که بگیم همه برای نمایش می ...

قطعا مشکل از شوهر اسیه 

ولی جاریشم هر خانومی نیس .... به حریم خونواده اسی رفت و آمد داره .. ‌نزدیک و جلو چشمه 

نمونه اش سریال ماه و پلنگ ... اون تاثیری که کتی رو شوهر دوستش گذاشت یه خانم خیلی خوشگلتر و خوش‌تیپ تر تو خیابون نمیتونس بزاره چون به خونه اش رفت و آمد نداشت 

شوهرت متعلق به گونه ای از مرد نماهاست که من بهشون می گم مارمولک عقده ای 

اینا  شروع می کنن به گرفتن اعتمادبه‌نفس همسرشون حرفهای مزخرف مثلا از دختر خوشتیپ با ۱۷۰ قد ایراد می گیرن 

اینی ک شما رو با جاری مقایسه می کنه اونم از مارمولک بودنش ..خوب می دونه خانم ها رو جاری شون حساس ترن 

وقتی له شدی و اعتمادبه‌نفس ت رو از دست دادی حالا می تونه هر بلایی سرت بیاره و تو در دلت بگی چون من به انداره کافی خوب نیستم پس حقمه 

عزیزم از نظر ما که محجبه ایم عادی نیس تو بعضی خانواده ها عادیهتو قضیه استارتر مشکل همسرشه

لذت بردم از کامنتت شما چقدر با شعوری عزیزم

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید
قد بلند من عیب هست؟من قدم ۱۷۰ با وزن ۶۵ و باشگاه هم میرم اینا عیب نیست واقعا من نمیتونم مثل جاریم با ...

چون حیا داری عزیزم

جاریت یه زنی که تمام خط قرمز های خدا رو زیر پا گذاشته و قطعا ضربه ی بزرگی تو زندگیش میخوره

الان یه عده میان میگن پوشش جاریتون به خودش مربوطه. همون به من چه به تو چه گویانی که میشن جاری شما و ...

مثال دقیق شیر دهنشو سوزونده ماست فوت کرده:

دل تو امروزیه قصه ی دوست داشتن باور نداره ، دل من قدیمه عاشق عشقیه که آخر نداره! ، روزگاری  ادما مثل فرشته پاک بودن ، دلا اون روزا برای هم دیگه هلاک بودن ، دل تو امروزیه گل های کاغذی میخواد دل من قدیمه این گلارو دیده تو خواب

بیشتر ببینید