2777
2789
عنوان

ارزوی من هفده ساله

152 بازدید | 10 پست

اینه گوشیو بدم خانواده تا راضی بشن تابستون کار کنم تو ی بسته بندی تا انقد محتاج ی قرون نباشم بخدا خسته شدم اینقد پول خواستم و با منت دادن 

خودم از همه راضی ترم برای کار داره محل کارم نزدیکه .. خودم مدرک زبانمو بزودی میگیرم ولی راهش دوره برای تدریس میخوام کارم سبک باشه تو تابستون

چیکار کنم دیگه راضی بشن کار کنم😭

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید

اگه کار کارگری بگیری فکر میکنی حقوقت چقدره اندازه همین خورد و خوراکی که خانواده میدن نمیشه

تازه تمام غرور و عزت نفست میره و وقتی هم برات نمیمونه

درس بخون و برو سراغ شغل مورد علاقه ت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

اگه کار کارگری بگیری فکر میکنی حقوقت چقدره اندازه همین خورد و خوراکی که خانواده میدن نمیشهتازه تمام ...

بنظرتون منطقیه مامانم پول پفک نمیده بخرم چه برسه چیزای دیگه؟ 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بیشتر ببینید
بنظرتون منطقیه مامانم پول پفک نمیده بخرم چه برسه چیزای دیگه؟

منم مثل تو بودم انقد عقده ای شده بودم که یه رشته انتخاب کردم که فقط برم سرکار

الان رفتم سرکار ولی حقوقم کفاف چیزایی که میخوامو نمیده

همیشه که پیش خانوادت نیستی تلاش کن تا موفق بشی و زندگی ایده آلتو بسازی

از طرفی خیلی سخته خانوادت برای تامین سرپناه و خورد خوراکت هم دارن تلاش زیادی میکنن شاید توانایی از این بیشتر رو ندارن

منم مثل تو بودم انقد عقده ای شده بودم که یه رشته انتخاب کردم که فقط برم سرکارالان رفتم سرکار ولی حقو ...

نه بخدا پول دارن بابام همین چند وقت پیش میلیونی عیدی داد به کل بچه های داداشاش که شیش نفرن مامانم واقعا دستش بازه فقط به من نمیدن منم همین کارو می کنم میخام رشته زبان برم که فقط قبول بشم برم ازینجا

بیشتر ببینید
منم مثل تو بودم انقد عقده ای شده بودم که یه رشته انتخاب کردم که فقط برم سرکارالان رفتم سرکار ولی حقو ...

بخدا نه حتی ی کرم میزنم نه چیزی تازه هله هوله ماهی یبار اونم با کلی هعی و اینا میدن دستم یکم پول 

بیشتر ببینید
آفرین

الان حق با کیه واقعا

بیشتر ببینید