2777
2789

از خوابگاه تجربه خوبی ندیدم ی مشت خراب دور هم جمع بودن ی کارایی میکردن ک بشنوی برگات میریزه 

البته تجربه ها متفاوته

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین روزای عمرم زمان دانشجویی بود همه عمرم یه طرف اون چار سال یه طرف

چرا چجوری بود مگه

خوابگاه داشتی

اگه تو بحث بامن کم اوردی حس سوختن شدیدی میکنی،دنبال پماد سوختگی نروو!!به جاش میتونی بری تو تاپیکام تجسس کنی از اونجا یه چیز بدرد بخور دربیاری وبکوبونی تو صورتم😃 من ناراحت نمیشم😎ولی سوختگی تو درمان میشه👏                                                                 خدایاااااابیا و خدایی کن به من ی شوهر پولداروو خوشتیپوو مهربون ک صاحب تالار بشه عطا کن🤲❤اینکه صاحب تالار باشه برام خیلی مهمه�😌
بیشتر ببینید

4سال دانشگاه تهران. 

2سال دانشگاه تبریز. 

تازه دوباره در مقطع دکتری  دانشگاه اهواز. 

خییییلی خوبه. 

ولی  اینو به یاد داشته باش بچه های دانشگاه دوست تو نیستن بیشتر دشمنن البته برای من اینطور بودن 

4سال دانشگاه تهران. 2سال دانشگاه تبریز. تازه دوباره در مقطع دکتری دانشگاه اهواز. خییییلی خوبه. ولی ...

از چ نظر خوبه

بیشتر ببینید