2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میخوان جاریمو ببخشن

23695 بازدید | 305 پست

هرچند اینقد اذیتشون کرد بهشون بی احترامی کرد کشوندشون دادگاه ولی الان قصد دارن اونوببخشن منم میگم دست خودشونه میخان ببخشن میخوان نبخشن ولی چیزی که ناراحتم کرده اینه که شنیدم گفتن به من چه ربطی داره اون چیکار کرده

خیلی دلم شکست از این حرفشون درحالی که من فقط وقتی فهمیدم قرارهدشبی که مادعوتیم بیاد من گفتم باکارایی که کرده اگه اومد من و همسرم نمیایم و بااونم هیچوقت حرف نمیزنیم 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون داری زیرکی کرم میریزی دامن میزنی به ماجرا یعنی چی ما نمیام یعنی اون نیومده میخوای مشکل درست کنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

اونام اگه میبخشن بخاطر پسرشونه

بچه میتونه عشق رو قوی تر روزها رو کوتاه تر شب ها رو بلند تر سرمایه بانکی رو کمترخونه رو شاد ترلباس ها رو نامرتب تر گذشته رو محو تر و آینده رو ارزشمند تر کنه

ما تا قبل فوت برادرشوهرم هیچ مشکلی تو خانودمون(منظورم خونواده شوهرم) نبود همه باهم صمیمی بودیم رفت و امد داشتیم 
ولی عروس کوچیکه  یه جور دیگ برای خواده شوهرم عزیز بود البته اون وقتا هم من حسادتی نمیکردم میگفتم خوب زن بچه اخریه فامیلشونم هست شاید برااینه و.... 

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️
بله

میخان کدورتا از بین بره 

شما هم اگه میتونی گذشت کن 

بچه میتونه عشق رو قوی تر روزها رو کوتاه تر شب ها رو بلند تر سرمایه بانکی رو کمترخونه رو شاد ترلباس ها رو نامرتب تر گذشته رو محو تر و آینده رو ارزشمند تر کنه