2777
2789
عنوان

خانواده شوهرم میخوان جاریمو ببخشن

| مشاهده متن کامل بحث + 23693 بازدید | 305 پست

قرار نیست عضوی از خانوادتون بشه که،الان نسبتی با اون خاتواده نداره،جز مادر نوه ها،چس لطفا این حرفا بزار کنار،اگه نراسمات همسرشم نیومده به خودش ربط داره،حق وحقوقشم قانونی گرفته،مهرش همون اول اجرا گذاشته،اگه ننیزاشت دولت اول حق پدرومادر میداد،یعنی یک به هشت،وازونورم حق فرزنداش،وکلا یک هشتم اموال به اون زن نیرسید،که عملا بیچاره میشد،کار درستی کرده،

شمام قرار نیست جیک تو جیک بشی،صرفا بعنوان عضو سابق خانواده،نهایت سالی دو بار ببینیش،این خاله زنک بازیا بزارید کنار،

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله خودمم همینجور فکر میکنم اون به هدفش رسیده و هیچی از ارث و میراث به پدرشوهرم و مادرشوهر و حتی بچه ...

عزیزم بچه یتیم هستند یکمی مهربانانه رفتار کن 

مگه ۲۴ساعت تو دکتر هستند 

برای مدرسه هم یه پولی بده ب مادرش بگه سرویس بگیره براشون 

اگر خواست 

اگر هم نخواست که هیچی

حتما بعداز فوت برادر شوهرتون بین خانواده حرف از دارایی هاش زده شده که خانمش به صورت قانونی اقدام کرده 

برادر شوهر مجرد ندارید ؟

شاید پدرشوهرومادر شوهرتون. می‌خوان باهاش ازدواج کنه!

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شاید اونا بخاطر نوه هاشون کوتاه بیان .ولی وقتی خانم رفت ازدواج مجدد کرد باز داغ دلشون تازه میشه آدم ...

دقیقا دوستمم میگه ولشون کن بذار به حال خودشون توهم بشین و تماشا کن چه جوری ضربه میخورن

ولی من خرم بازم دلم براشون می سوزه

یارب تنها نظرت باشد پایان رنج هایم...❤️

خب سرمزار نیومدنو مهریه که بخودش مربوطه 

بچه هاشم قانونی ارثی ازپدرشوهرت نمیبرن  چون  پدرشون قبل پدربزرگشون مرده ..

بابت خرج مراسمو وشکایت از شما حق داری منم باشم حاضرنیستم اشتی کنم

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چقدر پدرشوهرت و مادرشوهرت اشتباه کردن که سهم خودشون از ارث برادرت شوهرت رو زدن به نام عروسشونبهتربود ...

حق کسی به نام کسی نمیخوره،مهریه،عندالنطالبس،وقتی طلب بشه،اول نهر از اموال جدا نیشه،اگهههه چیزی موند،بعد بین وراث تقسیم میشه

عزیزم بچه یتیم هستند یکمی مهربانانه رفتار کن مگه ۲۴ساعت تو دکتر هستند برای مدرسه هم یه پولی بده ب ما ...

برادر شوهر مجرد ندارم

عزیزم ما چرا پول سرویس بدیم وقتی خداروشکر برادرشوهرم به قدر کافی براشون گذاشته

خونواده شوهرم نه حرفی نزدن

ولی بنظرم وقتی رفتن برای برگه انحصار ورثه و اونجا متوجه شد پدرشوهر و مادرشوهرم جز ورثه هستن از ترس شکایت کرد

درحالی که همه کسایی که فوت میکنن انحصار ورثه میشه و این برگه برای کارهای دیه و بانکی نیازه

چقدر پدرشوهرت و مادرشوهرت اشتباه کردن که سهم خودشون از ارث برادرشوهرت رو زدن به نام عروسشونبهتربود م ...

دادگاه داد بجای مهریه اش اونا چیزی نزدن

حق کسی به نام کسی نمیخوره،مهریه،عندالنطالبس،وقتی طلب بشه،اول نهر از اموال جدا نیشه،اگهههه چیزی موند، ...

مهریه که به خانم میرسه اون رو نمیگم

جدا از مهریه حدود یک سوم باقی اموال به والدین متوفی میرسه

و باقی مانده به بچه هاش میرسه

که اسی گفت همه چیزو زدن به اسم خانم

به نظرم اگر پدرشوهر و مادرشوهر میخواستن حق خودشون رو ببخشن خوب بود میزدن به اسم نوه ها نه عروس

اسی هیچ جوره با این جاریت روبرو نشو ممکنه برای زندگی خودت هم نقشه کشیده باشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....