2777
2789
عنوان

تروخدا بیایین این خیانت به همسرم حساب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4293 بازدید | 202 پست
اشتباه از من بود می‌دونم فقط نمی‌دونم چیکار کنم ببخشه

من یه دوستی داشتم هرجا تو دعوا با شوهرش کم میاورد ظرف پرت میکرد سمت مرده میشکست و داد و فریاد میکرد ک مرده ب غلط کردن میافتاد اونم شوهرش دست بزن داشت. اما من از اولش نشستم هی گریه زاری منتظر بخشش پررو و گستاخ شد فکر کرد چ خریه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به چه جرعتی دست روت بلند کرده میتونی ازش شکایت کنی بی شعوررر

تاپیک ها من نتیجه دعوای های مادرم برای ازدواجمه من ۱۹ سالم اما رسم رسومون ما اینکه دخترا از ۱۳ سالگی شوهر بدین منم تمایلی ندارم و هدفم موفقیت شغلی هست

خدایی باید بگیریم هر استیکریو برای هر کسی نفرستیم، بیشتر هم منظورم آقایونه، یعنی چی قلب قرمز میذارن ...

منم

میتونس بگه خوبه

خدانکه دار

خوبه✌️

خوبه🌸

ولی قلب برا مرد ابدا

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡

بیشتر ببینید

تو ک میدونستی همسرت حساسه اولا نباید این کار و میکردی 

قبول کن کرم ریختی 

دوما اگه ب خانوادت گفت کار نداره اون پی وی و بلاک  کن پیاما پاک کن تو جستجو ها هم پاک کن پی ویشو تو بلاکیام پاکش کن بعدم منکر همه چی شو و همون ک میگفتی همسرت ب ی زن گفته قربونت  اونو بگیر دستت ک اره خودت همه کاره ای میخوای منم بکشونی پی گناه ها و گند کاریای خودت 

خلاصه دست پیش و بگیر 

ولی مقصر صد درصدی هستی اول ک هرکی پیام داد مگه باید جواب بدی هرچقد شوهرت محدود گر باشه تا تو رابطه ای نباید حرکت نا ب جا بزنی 

دوم حالا که جواب دادی قلب چرا! نگو ناخواسته چون قطعا فکر کردی بعد فرستادی ما بیشتراز هزار تا ایموجی داریم 

اگه رابطتت اذیتت میکنه در بیا ازش با هر سختی 

خیانت هیچ توجیهی نداره چ‌از طرف مرد چ زن

یک آدم رک هستم ولی بی زحمت اگه بی ادبی کردم پای رک بودنم نزارین اون یه مقوله جدا از شخصیتمه😂درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

بیشتر ببینید

حالا بره به همه بگه 

مگه با ی مرد بیرون قرار گذاشتی 

دستت اشتباهی خورده رو قلبه 

از چت هم اسکرین بگیر به همه نشون بده توش حرف جنسی که رد و بدل نشده که آبروت بره 

قصد بدی هم که نداشتی هزار بارم عذرخواهی کردی 

بیشتر هم عذرخواهی نکن فک می کنه حالا چ چیزایی بوده ک انقد ترسیدی

نه بخاطر سن و تجربه متاهلی تون نیست که این همه واردی بخاطر زرنگی ژنیتیکیه که داری خوشبخت باشی عزیزم

از نظر خودم بخاطر تجربه است ک از بقیه دیدم وگرنه خودم هیجوقت تو زندگیم نتونستم اینطوری باشم جدیدن دارم اینطور میشم. اما از بچگی همه بهم میگفتت خیلی مارمولکی الانم شوهرم میگه بهم ،😂😂

چه خوب همینه رمز موفقیتت توی زندگیت. ادم زرنگ و فهیم زندگیش همیشه بهتراز بقیه میشه

والا زندگی من میگن بیرونش بقیه را کشته داخلش خودمو من خیلی سختی کشیدم خیلی حتی مچ شوهرم تو خونه گرفتم با زن دیگه هر روز دارم عذاب میکشم اما خب هنوز دارم زندگیم میکنم. ولی مرسی عزیزم بابت نظرت 

چیکار کنم دیگ بهم اعتماد نمیکنه نه دیگ اونم سرد میشه می‌ره بیرون هرکاری دلش خواست می‌کنه نه؟؟😭

یکم اعتمادش از دست رفته ولی میتونی به دست بیاریش 

اصلا گوشی دستت نگیر خودتو درگیر خونه و شوهرت کن 

وبهش توضیح بده که اصلا منظوری نداشتی و اولین بارت بوده

تو ک میدونستی همسرت حساسه اولا نباید این کار و میکردی قبول کن کرم ریختی دوما اگه ب خانوادت گفت کار ن ...

بله کاملا درست میگین من کرم داشتم اشتباه کردم خیلیم پشیمونم 

فقط می‌خوام منو ببخشه 

کاش بشه مثل قبل اعتماد کنه

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11

حالا بره به همه بگه مگه با ی مرد بیرون قرار گذاشتی دستت اشتباهی خورده رو قلبه از چت هم اسکرین بگیر ب ...

وای رد داده بود اون لحظه 

مگه چیزی میشنید

میشه برای حاجت منم یه صلوات بفرستی🥺❤️9,11