2777
2789
عنوان

واییی خار شدم جلو کراشم رید بهم

270 بازدید | 18 پست

بچه ها من تو محیط کارم از یکی خوشم میاد بعد واقعااا حس میکردم از رفتارای اون ک اونم خوشش بیاد بعد اون یکی همکارام جلو طرف گف نظرت راجب فلانی چیه کلا باهم صمیمی هست جو کاریمون. کراشمم گف نظرم مثبت نیس ب علت شرایط اقتصادی بنظرتون چراااا خیلی خوب بود باهام یدفه اینجوری گفت و بعدش سرد شد

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره دیگه اصلا چرا همکارت باید بره بگه نظرت راجب فلانی چیه

کلا همش تو نخ همین چیزان ک یکیو برا یکی تور کنن. بنظرت ممکنه من توهم زده بوده باشم؟؟ ولی هرچی فک میکنم حس میگردم خوشش بیاد ازم اما امشب حس گردم کلا تت‌ تموم بودم

چ بچگونه واقعا راست میگن پسرا پرنسس شدنول کن اینو مودیه

کلا رفتارش ۱۸۰ درجه عوض شد تا قبل از همین حرف خیلی خوب بود نمیدونم چش شد انقد ک مطمعن بودم خودش پیشنهاد بده یهو سگ شد اینو گف دیگه هم تحویل نگرف

کلا همش تو نخ همین چیزان ک یکیو برا یکی تور کنن. بنظرت ممکنه من توهم زده بوده باشم؟؟ ولی هرچی فک میک ...

این طرف از الان مشخصه چجوریه باهاش تو رابطه نرو اگر جور شد 

نشد هم ک هیچ 

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(:
من فکرمیکنم طرف فکرکرده اون همکارشما بخاطرشمااون حرفوزده یعنی اینکه فورکردشما به طرف گفتیداین روبپرس ...

خب حالا اگر خودم مثلا میخاستم نظرشو بدونم چرا باید بدش اومده باشه اینطور خیتم کنه

دارم فکر میکنم شاید توهم زده بودم وگرنه باید خوشحال میشد

نه توهم نبوده حتما یچیزایی بوده ک حسش کردی

اما اونم یچیزی شنیده راجب اوضاع اقتصادی و مث بقیه پسرا هی تکرار میکنه

ک ینی انگار تو میخوای خودتو بندازی گردنش و ازون دخترایی

مشخصه هدفشم رل زدن نیس ازیناییه ک میگن جاست فرند باشیم 🫤

و دنبال سواستفاده ان…..

من بدبودنو از خیلیا بهتر بلد بودم   منتها انقد وجود داشتم که رو کسی امتحان نکنم⁦...(: