2777
2789
عنوان

من نسبت به مردا و ازدواج بدبین شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 64 پست
تعهد نداشتن و صداقت نداشتن یک مرد جز این( چیزا)اصلا محسوب نمیشه جز ارکان بنیادی و خانواده وتربیت رو ...

نه اصلااااا مذبی و غیر مذهبی نداره دیدم بعضا مذهبیا خیلییییی بدترن و خیلی فانتزی گرا هم هستن

تعهد نداشتن و صداقت نداشتن یک مرد جز این( چیزا)اصلا محسوب نمیشه جز ارکان بنیادی و خانواده وتربیت رو ...

سلیقه اغلب آقایون چیه تو ازدواج؟ 

خب اگر خانمی رو دید که دقیقا تو همون معیارهای آقا زیباتر بود چی؟ 

تینا۲۲ساله دانشجوی رشت و دریا، یه سگ هاسکی دارم به اسم  تابستون که بچمه🦁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مردای واقعأ مذهبی بهترن چون به خاطر خدا و ترس از خدا و قیامت کمتر گناه میکنن 

دوستان نریزید سرم ، گفتم مرد واقعأ مذهبی ، نه مذهبی نما 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️
مرد خوبم هست ولی سخت پیدامیشه واقعاشوهر ما ک هرچی خلاف تونسته انجام داده دوقورتونیمشم باقیه

سلیقه مردا اغلب چیه تو خانما؟

ظاهر واخلاق و... بیشتر چهره مهمه یا هیکل؟ 

اگر زنی زیبا باشه راضی هستن یا خانمی زیباتر ببینن باز دلشون میره... ؟

سلام ابجی،راستش بنظر من ۷۰درصد مردها خیانت میکنن ،۲۰ درصدشون براشون رقم نمیخوره،وگر نه اونها هم خیانت میکنن،حالا یا پر رو و زبونباز نیستن ،یا از لحاظ ظاهری انقدری جذاب نیستن که خانومها نخ بدن بهشون یا اعتماد به نفسشون خیلی پایین هست،خلاصش که اگه خانومی اوکی بده دست رد به سینشون نمیزنن،و..و اما ۱۰درصد باقیمانده اهل خیانت نیستن به هیچ وجه البته دلیل نمیشه که همشون ادم های کامل و خوبی باشن ولی این خصوصیت زیبا رو دارن اون هم وفاداری هست ،و کلا خانومها به امید همین ده درصد که انشالله شوهر من جزو این دسته هست ازدواج میکنن و ادامه میدن

شاد و پیروز باشید

نه اصلااااا مذبی و غیر مذهبی نداره دیدم بعضا مذهبیا خیلییییی بدترن و خیلی فانتزی گرا هم هستن

من اصلا کاری به مذهب نداشتم ،خصلت ذات یک مرد وارد هوس نمیشه حریم دونفرهاشون عاشق هست چون عشق هوس نیست پاکه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
نه اتفاقأ برعکس به هیچ عنوان مذهبی نیست و اصلأ خدارو قبول نداره آشغال اوایل خودشو عاشق سینه چاک نشون ...

سلیقه آقایون اصلا تو خانما چیه؟ 

اگر زنی خیلی هم زیبا باشه کافیه یا باز زیباتر ببینن چشمشون و دلشون میره!؟ 

اینطور نیس.ذات اگه خوب باشه.هزار تا زن خوشکلترببینه تاثیرواسش نداره.

سلیقه آقایون چیه تو خانما؟ چهره خانمانه یا دخترونه جذاب تره واسشون؟ 

اگر زنی خیلی هم زیبا باشه کافیه یا باز زیباتر ببینن چشمشون و دلشون میره؟ 

سلیقه اغلب آقایون چیه تو ازدواج؟ خب اگر خانمی رو دید که دقیقا تو همون معیارهای آقا زیباتر بود چی؟

اینو همیشه خانم ها یادتون بمونه مردی که تورا دوست داشته باشه ﭼﻮﻥ ﻣﻄﻤﺌﻦ ﻫﺴﺘﯽ ﺟﺎﯾﺖ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﻗﻠﺒﺶ ﺛﺎﺑﺖ ﻭ ﺩﺳﺖ ﻧﺨﻮﺭﻧﯿﺴﺖ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺴﺖ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﻫﻔﺖ ﻗﻠﻢ ﺁﺭﺍﯾﺶ ﮐﻨﯽ ﮐﻪ ﻣﺒﺎﺩﺍ ﺧﻮﺷﮑﻠﺘﺮ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺩﻟﺶ ﺭﺍ ﺑﺒﺮه عشق پاکه یک مردی که عاشق بشه درک میکنه وعاشق اهل خیانت نیست عاشق، ناپاکی به حریم پاکی ها و ومقدس دل راه نمیده اینا عشق نیستن هوس هستن و هوس رو نباید عشق نامید

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید