2777
2789

یک ماه پیش داداشم داشت منو از مدرسه می آورد تو کوچه مدرسه ترافیک شدید بود تو ترافیک کوچه بودیم دیدیم یهو یه ماشین راه ما رو بسته داره عقب عقب میاد کم مونده بود به ما بزنه داداشم ۲۲ سالشه داد زد آهای حیواااااننن برگشت دیدم معلم زیسته سریع سرمو آوردم پایین از خجالت مردمممم نمیدونم زنه من دید یانه ولی روز های بعدش که رفتم مدرسه ری اکشنی نشون نداد 😬😬

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ک چی

خجالت کشیدم بدجوری 

الان فراموشی یه درد نیست درمانه             درخواست دوستی ندین لطفا                      برادر گلم خواهش میکنم اینقدر به من گیر نده بزار تو حال خودم باشم

😂😂😂😂

""""""""کوچ تا چند ؟!مگر می‌شود از خویش گریخت   ... بال تنها غم غربت به پرستو داد ...""""""""""""  (((نه خوشحالم؛ نه بیمارم  ......... نه از حالم خبر دارم .........  گهی از جان  گهی از دل،.....گهی از هر دو بیزارم .‌‌‌‌........... گهی شاد و غزل خوان، ...... گهی از درد بیتابم ................چه غوغایست  در این  عالم ....... که من حیران حیرانم .........))) حال دلم من خوب نمی‌شود که نمی شود که نمی شود ‌‌‌‌""""زندگی یک دروغ مسخره بود ..... هیچ کس واقعا وجود نداشت ‌‌‌‌."""..-------یک ضرب المثل آفریقایی هست که میگه ::" امید وارم زمانی که مرگ میاد به سراغت  زنده پیدات کنه -----{¤■□♡گاهی خورد شدن استخوان هایم را  زیر بار زندگی های نکرده ام احساس میکنم ♡¤■□} ●●○بزرگ ترین گناهی که یک  انسان میتواند مرتکب شود ...  من مرتکب شده ام  .. خوشبخت نبوده ام بگذار بهمن یخ زده نسیان ... مرا درکام خود فرو ببرد ، نابود کند ;;بی شفقی 《《♤♤●●○ (بادبادک تنها همان قدر از آسمان سهم می برد که نخش به او اجازه دهد. اما خود را با خیال در زمین نبودن آرام میکند نگذار هیچ نخی به تو وصل باشد .نخ ها لایق عروسک های خیمه شب بازی هستند و بس .... ) ""چه میدونم"" .... منم اولین باره دارم زندگی میکنم ..............🖤🖤 هر چه انسان تر باشی زخم ها عمیق تر=/ خواهد بود ... هر چه بیشتر دوست بداریم بیشتر  غصه خواهیم داشت... ******نمیدانم چرا هرگز جسد آن هایی که میگفتند به تو میمیرم پیدا نشد ******/// اینجا در دنیایی من گرگ ها هم افسردگی مفرط گرفته اند دیگر گوسفند نمی درند به نی چوپان دل می سپارندو گریه میکنند.. گاهی رد بعضی از زخم ها باید توی وجودت بمونه تا دوباره تکرارش نکنی/=

بیشتر ببینید

این که چیزی نیست 

من دبیرستان میرفتم سال ۹۰ ، چون خونمون تقریبا نزدیک بود با دوستم پیاده از دبیرستان بر میگشتیم 

یه بار با دوستم داشتیم غیبت معلم عربیمونم میکردیم باصدا بلند بعد یهو برگشتیم پشت سرمونو نگاه کردیم دیدیم معلمه پشت سرمونه 😐😶 

مشیر خونشون باما یکی بود

این که خوبه من خودم معلمم خب بعد رفته بودیم یه مراسم از فرهنگیان معاون پرورشی شهرستان ماشینشو خلاف کنار ماشین ما وسط کوچه پارک کرده بود بعد وقتی اومد داداشم گفت حاج آقا بلد نیستی رانندی این چه وضعشه اونم خندید گفت بلد باشی میتونی جا به جا کنی و داداشم گفت ماشینه پرواز نمیکنه فکر کن معاون پرورشی یه شهرستان گفت زرزر نکن بچه😐

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید
این که چیزی نیست من دبیرستان میرفتم سال ۹۰ ، چون خونمون تقریبا نزدیک بود با دوستم پیاده از دبیرستان ...

ووویییییی😱😱 ری اکشنی نشون نداد؟

این که خوبه من خودم معلمم خب بعد رفته بودیم یه مراسم از فرهنگیان معاون پرورشی شهرستان ماشینشو خلاف ک ...

معاون پرورشی به برادر شما فحش داد ؟ واییی😱😱

معاون پرورشی به برادر شما فحش داد ؟ واییی😱😱

آره بخدا اینقدر رفتارش بد بود من اصلا هنگ کردم اینا رو کی پست میده خیلی بد بود

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید