2777
2789

من تنبلی تخمدان خیلی شدید دارم 

شرایط پیگیر شدن نداشتم یمدت 

از طرفی بخاطر یه بیماری دیگه دارویی مصرف میکردم که تنبلی و هورمون ها رو بدتر میکرد نمی‌تونستم قطعش هم کنم 

از سن کم من دچار تنبلی و مشکل هورمونی بودم ولی خانوادم و مادرم هیچوقت پیگیر نشدن منم اجازه بیرون رفتن رو نداشتم که خودم برم 

و نتیجه الان این شده که زیر گلوم روی چونم کامل و حتی یه قسمت هایی از لُپ هام موی زائد دراومده که دقیقا شبیه ریش مردونه هستند...

و بشدت دردناکن نمیشه با بند اصلاح کرد یا حتی وکس چون دقیقا کپی ریش آقایونن 

منم هرروز نمیتونم با تیغ شیو کنم چون صورتم زخم میشه برای همین تقریباً همیشه ماسک دارم بیرون 

لیزرم رفتم جواب چندانی نگرفتم برای صورت اونم با دستگاه کندلا ولی خب بدنو یکم جواب داد 

دیگه شرایطی پیش اومد که نه مالی اوضاعی داشتم نمی‌تونستم برم لیزر نه امکانش بود و الان چند ماهی میشه ول کردم تا تابستون برم 

اما فکر میکنم اینبار باید برم دکتر پوست 

جایی میرم خیلیا به طعنه همیشه بهم میگن چرا ماسک میزنی مگه چه مریضی داری منم روم نمیشه حرفی بزنم 

ولی از صورتم بدنم خجالت میکشم که اصلا شبیه دختر نیست و کپی یه مرده...از موهای پاهام دستام از همشون بدم میاد ...

و در آخر چه بده که یه مادر پیگیر بچش نباشه مادر من بیخیال دوعالم بود پدرمم که نمی‌خواست شکلمو ببینه 

تهش شد این ...

رویا؟ نه ، آرزو؟ نه ، پس چی؟ فعلا فقط آرامش می‌خوام 

الکترولیز برو شاید جواب بده

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

با موچین دونه دونه دربیار،چند بار اینکارو کنی خیلی کم میشه

گهی پشت به زین و گهیییی؟؟ آفرییین، زین به پشتتتت😂😉 خلاصه دنیا میچرخه، ای بنازم به اون چوب بی صدات💪😆چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪

بیشتر ببینید
با موچین دونه دونه دربیار،چند بار اینکارو کنی خیلی کم میشه

خیلی زیادن عزیزم خیلی 

مثل ریش آقایون فکر کن میشه اصلا دونه دونه کندشون ...

بار ها اینکارو کردم ولی از بس زیادن گریم گرفت دیدم نمیشه 

عزیزم اتفاقا موهای با شرایط شما خیلی به لیزر جواب میده‌

پولاتو جمع کن و برو لیزر. اولین کارت این باشه بعدش که موهای زائد از بین رفت اعتماد بنفس کارهای دیگه را پیدا میکنی فدات شم

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 
اول اینکه نسبت به خودت حس خوب داشته باش هرطور که هستی دوم اینکه برو دکتر و کامل پیگیر باش

یه دو سه ماهی نمیتونم برم ولی بعدش میرم 

راستش گریزونم از هر جمعی بخاطر صورتم 

چون به روم میارن همه 

خیلی زیادن عزیزم خیلی مثل ریش آقایون فکر کن میشه اصلا دونه دونه کندشون ...بار ها اینکارو کردم ولی از ...

مجبوری وکس کنی دیگه انقد آستانه دردت پایینه؟؟ بزار بلندتر شه بده یکی واست برداره بند ننداز دردش زیاده وکس یه لحظه س 

گهی پشت به زین و گهیییی؟؟ آفرییین، زین به پشتتتت😂😉 خلاصه دنیا میچرخه، ای بنازم به اون چوب بی صدات💪😆چاییم با دانمارکی خیلی میچسبههههه😋،عَی خدااا سوبله شکرت✌😘😆❤️ ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 💪

بیشتر ببینید
لیزر نمیتونی بری؟حتمااا اون تنبلی رو درمان کن یه دکتر طب سنتی هم برو مزاجت رو تنظیم کنه حل حله نگران ...

سه ماه دیگه میرم 

تنبلیم تحت درمانم ولی بخاطر سبک زندگی که نمیتونم درستش کنم هنوز درمان نشده 

چندروز پیش بعد چندماه پریود شدم 

اینم یه نوع لیزره؟

یه سوزن داره با دستگاه نمیدونم کارش چه جوریه میری نازک میشن تا تموم بشن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

مجبوری وکس کنی دیگه انقد آستانه دردت پایینه؟؟ بزار بلندتر شه بده یکی واست برداره بند ننداز دردش زیاد ...

اتفاقا خیلی تحمل دردم بالاست ولی وکس کسی نیست واسم کنه خودمم نمیتونم ارایشگاهم نمیتونم برم خانوادم نمیذارن 

دو سه ماه دیگه ولی وکس رو هم امتحان میکنم ممنون عزیزم