2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 191 پست
خدا برا همدیگه نگهتون داره بچه خودش امید به آینده و زندگی میده انشاالله خوشبختیشو ببینی منم آرزو دا ...

وقتی‌بچه‌دار‌بشی‌دیگه‌نمیتونی‌برای‌خودت‌زندگی‌کنی‌بچه‌شیرینه‌خصوصا‌‌دختر‌ولی‌مادر‌شدن‌خیلی‌سخته‌

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من نیازی به ازدواج موقت ندارم بعد هم سنتی بزرگ شدم و همین الان هم بخوام برم بیرون تا قبل از یه سا ...

چرا ازدواج موقت به امیدخدا ازدواج میکنی خوشبختم میشی باور کن از اشناهامون پارسال ازدواج کرد خیلیم خوبه زندگیش متولد ۶۰ فکنم 

من آذری یوخ.تورچم تورچ

نه من گزینه های محدودی داشتم واقعا از معیارهام فاصله زیادی داشتن خیلی تقصیری در این مجرد بودن نداشتم ...

ن شما مجردیو انتخاب کردی ن اون شمارو 

ازدواج میکنی اونم وقتی که عاقلتر و پخته تر از خیلیا هستی .و مطمعنن خوشبختر هم میشی

من آذری یوخ.تورچم تورچ

وقتی‌بچه‌دار‌بشی‌دیگه‌نمیتونی‌برای‌خودت‌زندگی‌کنی‌بچه‌شیرینه‌خصوصا‌‌دختر‌ولی‌مادر‌شدن‌خیلی‌سخته‌

شاید چون هنوز کوچیکه مطمئنم یه روزی با وجودش آرزوی خوشبختی می کنی یه کم صبر داشته باشی بزرگ بشه تو دست و پات که نیست برات انگیزه موفقیت هم میشه

چی بگم والا خلاصه و در یک کلام کسی عاشقم نشد که با ازدواج ختم بشه😅

مگه همه با عاشقشون ازدواج کردن من خودم بالای سی سال ازدواج کاملا سنتی کردم الان خوشبختمو عاشق 

شمام ازدواج میکنیو بعدا هم عاشق هم میشید و عشق بعد از ازدواج پایدارتره

من آذری یوخ.تورچم تورچ

این ارامش و صبوری جای تحسین داره منم متولد ۶۹ام تصمیم دارم برا همیشه مجرد بمونم تمام تفریحات با خا ...

اگه ادم درستی سر راهت قرار گرفت ردش نکن خواهرانه میگم

ازدواج با ی ادم درست بهتر از هر مجردیه 

اما با ی ادم درست نه هر کسی و هر ازدواجی

من آذری یوخ.تورچم تورچ

چرا ازدواج موقت به امیدخدا ازدواج میکنی خوشبختم میشی باور کن از اشناهامون پارسال ازدواج کرد خیلیم خو ...

والا پیشنهاد (یا نظر) یکی از دوستان نی نی سایتی بود آخه من کجا اون مسئله کجا 🥲 

مگه همه با عاشقشون ازدواج کردن من خودم بالای سی سال ازدواج کاملا سنتی کردم الان خوشبختمو عاشق شمام ا ...

الهی عزیزم پرتکرار باشن این سالها😍  انشاالله هرچی خدا بخواد منظورم این بود که قسمت نشده تا الان