2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

3047 بازدید | 191 پست

سلام دوستان من امسال ۴۰ ساله میشم مجرد هستم تا الان منتظر بودم ازدواج کنم و بچه داشته باشم، اما خب دیگه قسمت نشد از این به بعد میخوام به خاطر رهایی از افکار منفی و افسردگی که ممکنه سراغم بیاد یه سری سرگرمی یا کلاس یا ... برای خودم دست و پا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

یه کاربری بود ۴۵ سالش بود خیلی خوشحال بودمجرد بود. یادم نیست اسمش. البته اون خودش خواسته بود مجردی رو و کیسای عالی از هر نظر اخلاقی و مالی رو رد کرده بود. میگفت ارزوم تجرد ابدی بوده از ۱۵ سالگی. 

سرگرمیاش اینا بودن: تور خارج داخل/ کشتی کروز/باشگاه/استخر/کافه/رستوزان/کتابخونه/سینما/تور افرود/کورسای ماشین شبانه

یه کاربری بود ۴۵ سالش بود خیلی خوشحال بودمجرد بود. یادم نیست اسمش. البته اون خودش خواسته بود مجردی ر ...

همون هم منظورش از مجردی این بوده که ازدواج نکرده وگرنه رل و پارتنر که داره صد در صد 

همه راضی از کشف رازی... 

مرسی گلم، عالیه مسافرت خیلی دوست دارم تا قبل از اینکه دوستام ازدواج کنن سفر هم می رفتم اما چند سالیه ...

عزیزم اولین کار باشگاه رفتنه که تم برا روحیه هم سلامتی عالیه. ابروبیک فیتنس یا یوگا

عزیزم خب شما گزینه های واسه ازدواج داری .مثلاً کسایی ک میان میگن دوست شو خب شما میتونی بری ازدواج مو ...

نه من نیازی به ازدواج موقت ندارم بعد هم سنتی بزرگ شدم و همین الان هم بخوام برم بیرون تا قبل از یه ساعت خاصی باید برگردم 

همون هم منظورش از مجردی این بوده که ازدواج نکرده وگرنه رل و پارتنر که داره صد در صد

نداشته ازش پرسیدم.

درگیر درس بوده کلا الان هم تفریح اصلا هم واسه همین ازدواج نکرده که با جنس مخالف نباشه ووتنها باشه

به نظر من هیچ تفریحی قشنگ تر از کار نیست

آره دقیقا بزرگترین سرگرمیم کاره ولی همیشه نگرانم از دستش بدم با این که پول زیادی هم ازش به دست نمیاد ولی خداروشکر میتونم باهاش سرکنم