2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3047 بازدید | 191 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

آره واقعا غصه چرا با وجود این همه اتفاقات عجیب غریب تو دنیا

الان اکثر متاهلا اگه برگردن به عقب اصلا ازدواج نمیکنن ادم. مجرد یه مشکل داره متاهل ده تا فکر نکنین زندگی متاهلا گل و بلبل هس همونا هم ار موقعیت خودشون راضی نیستن

همه راضی از کشف رازی... 

الان اکثر متاهلا اگه برگردن به عقب اصلا ازدواج نمیکنن ادم. مجرد یه مشکل داره متاهل ده تا فکر نکنین ز ...

دقیقا اصلا به نظرم آدمی وجود نداره بگه من مشکل ندارم منم خداروشکر راضیم ولی خب پیشنهادم به دوستام اول ازدواجه بعد اگه نشد یه مجردی باکیفیت حالا تعداد مشکلات کدوم بیشتره اینم بستگی به نوع ازدواجشون و سبک زندگیشونم داره

کاش منم‌مجرد‌بودم‌یا‌لااقل‌بچه‌نداشتم‌مثل‌پرنده‌پر‌میکشیدم

خدا برا همدیگه نگهتون داره بچه خودش امید به آینده و زندگی میده انشاالله  خوشبختیشو ببینی منم آرزو داشتم یه بچه داشته باشم

ممنون.من خودمم مثل اون کاربر قصدم مجردی ابدیه خیلی خوشحال شدم دیدم یکی مسیرو رفته و راضیه

نکنه شمام همون اختلال دارین؟ 😂

حالا شمام نمیخای ازدواج کنی خود دانی ولی مثل اون مردستیز نباش

همه راضی از کشف رازی... 

عزیزم خب شما گزینه های واسه ازدواج داری .مثلاً کسایی ک میان میگن دوست شو خب شما میتونی بری ازدواج مو ...

واقعا این پیشنهاد چیه !!!؟بشه بازیچه افراد هوس باز؟؟؟؟

۴۰ سالگی تجرد قطعی نیست 

خیلیا بعد ۴۰ازدواج کردنو خوشبختم شدن دیدم که میگم

من آذری یوخ.تورچم تورچ