2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 2326 بازدید | 146 پست
یه اختلالیه دوست دارن تنها باشن همیشه و لذت میبرن معمولا ازدواج نمیکنن .تنها دوست افراطی به نظرم میش ...

اوکی 

کاشکی ما هم همچین اختلالی داشتیم 

رفیق شما از اون بر بوم افتاده ما از این بر 

همه راضی از کشف رازی... 

اون انتخاب درستاشم رد کرده بود😅

نه من گزینه های محدودی داشتم واقعا از معیارهام فاصله زیادی داشتن خیلی تقصیری در این مجرد بودن نداشتم درکل من مجردی رو انتخاب نکردم اون منو انتخاب کرده😄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فک کنم اشتباه متوجه شدی.من نظر ندادم من پیشنهاد دادم نگفتم شما فلانی بیماری یا مثل خیلی از دوستان نگ ...

آهان خب من فک کردم پیشنهاد و نظر یکی هستن. اشکال نداره شما گفتی پیر شدی هم من ناراحت نمیشم ولی خب بیمار نیستم قسمت نبوده ازدواج کنم :)

نه من گزینه های محدودی داشتم واقعا از معیارهام فاصله زیادی داشتن خیلی تقصیری در این مجرد بودن نداشتم ...

امیدوارم بخت خوب نصیبت شه پس🤍من مامانم ۴۳ ازدواج کرد خالم ۳۸ زنداییم ۳۹ یه عمم ۴۵ عمه دیگم مجرده ۴۶ سالشه.  مامانبزرگمم ۳۶. 

کلا ازدواج زیر ۳۵ نداشتیم. امیدوارم شمام خوشبخت شی همه اینایی که گفتم زندگیشون خوبه و طرف خیلی عالیه

امیدوارم بخت خوب نصیبت شه پس🤍من مامانم ۴۳ ازدواج کرد خالم ۳۸ زنداییم ۳۹ یه عمم ۴۵ عمه دیگم مجرده ۴۶ ...

عزیزم مرسی از دعای قشنگت انشاالله همه دخترای مجرد خوشبخت بشن و احساس رضایت کنن از زندگیشون

آره دقیقا بزرگترین سرگرمیم کاره ولی همیشه نگرانم از دستش بدم با این که پول زیادی هم ازش به دست نمیاد ...

شغلت چیه؟ 

به نظرم بتونی درامدتو بیشتر کنی خیلی خوبه

چون مجردی میگم. تکیه ات به خودته

آهان خب من فک کردم پیشنهاد و نظر یکی هستن. اشکال نداره شما گفتی پیر شدی هم من ناراحت نمیشم ولی خب بی ...

منم بخدا اینو گفتم.انشاا... زود زود بختت مثل نور باز بشه من برات دعا میکنم.اگر میتونی ب دوتا معرفی بسپار الان دنیا چون بزرگ شده آدما بهم وصل نیستن نمیتونن همو بشناسن.من ی آقایی از شیراز بهم پیشنهاد داد در حالیکه فک میکردم هیچکی منو نمیخواد.بنظرم یکم پرزنت کن با معرف .

خیلی ممنون درسته ۴۰ ساله شدم ولی خب ذهنم هنوز بچه اس نگید از این چیزا🥲

شما چقد صبورید 

چقد محترمانه جواب میدین  من از کامنتای اون کاربر مغزم سوت کشید 

جان چه میدانست از دنیا چه ها خواهد کشید . . . . . . . . . .