2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3041 بازدید | 191 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهی شکر خوشبخت باشید انشاالله واقعا آدم روحیه می گیره از پیام هاتون خدا کنه باعث نشیم دل کسی بشکنه ...

الان سحری خوردم نمازمو خوندم اومدم بخابم یسر به اینجا زدم پیامتو دیدم ازخدا خواستم که ی کسیو وارد زندگیت کنه و یجوری خوشبختت کنه که باورش برات سخت باشه، طوری که روزی هزاران بار بابت داشتنش خدارو شکر کنی،

و مهم تر از اون همه دختر پسرای سرزمینم عاقبت بخیر بشن انشاءالله  لطفا شمام برام دعا کنید امسال خدا بهم ی بچه ی سالم بده دیگه واقعا خسته شدم از دکتر رفتنو دارو خوردنو گاهی بسرم میزنه کلا بیخیال شم اما دلم بحال همسرم میسوزه و ادامه میدم .سوال جواب مردمم که دیگه نگم برات گاهی ادم دلش میخواد با شدیترین لحن جوابشونو بده بگه اخه من بچه بیارم چی به تو میرسه که انقدر گیر میدی به بچه دار نشدن من

من آذری یوخ.تورچم تورچ

الان سحری خوردم نمازمو خوندم اومدم بخابم یسر به اینجا زدم پیامتو دیدم ازخدا خواستم که ی کسیو وارد زن ...

فدات بشم عزیزم خیلی ممنونم🥺 الهی آمین خدایا دامن گلتون عزیز رو بزودی با یه بچه سالم و خوشگل سبز کن🤲 ناامید نشو عزیزم خدا بزرگه یه جایی خوندم تو همین سایت خیلیا با چله سوره حضرت مریم نتیجه گرفتن انشاالله به حق حضرت مریم شماهم حاجت روا باشید🙏

دو تا كار همزمان بكنثبت نام كلاسهاي زبانثبت نام سايتاي معتبر همسر يابي

ممنونم🌷 با کلاس زبان خیلی موافقم اما سایتهای همسریابی معمولا چیز خوبی ازش در نمیاد😅💔

ممنونم🌷 با کلاس زبان خیلی موافقم اما سایتهای همسریابی معمولا چیز خوبی ازش در نمیاد😅💔

مگه از غیر اون سایتا چی از توش در میاد

زمونه دلالی خاله صغری گذشت دیگه جواب نمیده یا خیلی ضعیفه به روز شو

چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم

شاید خودم چندان آپدیت نباشم ولی در جریان دوستام هستم :)

اونوقت اون دوستای گرامی در صد خطای خاله صغری کمتر سایته

خاله صغری هر دو ماه یکی رو معرفی میکنه اونم با اپشنای خودشون اما سایت تعداد دندوناشم انتخاب میکنی

اونوقت اون دوستای گرامی در صد خطای خاله صغری کمتر سایتهخاله صغری هر دو ماه یکی رو معرفی میکنه اونم ب ...

خاله صغری ها که کلا خیلی کم کار شدن البته معرف های ما خاله نیستن بیشتر دوست و همکار اینان بعد تو مجازی خیلیا برا سرگرمی میان یه سریا اهداف درستی ندارن یا پنهان کاری دارن .. من درکل مخالف مجازی نیستم  خیلی هم سختگیر نیستم ولی دلم ميخواد خودمون همدیگرو ببینیم و بعد از سبک سنگین کردن به نتیجه درست برسیم منظورم اینه که خودم بشناسمش. به هرحال ممنونم از پیشنهادتون

خاله صغری ها که کلا خیلی کم کار شدن البته معرف های ما خاله نیستن بیشتر دوست و همکار اینان بعد تو مجا ...

قربونت برم با ساختارای جدید جامعه میدونی احتمال دیدن خودتونی چقدره ؟

خواهش میکنم خوشبخت بشی ان شاالله

قربونت برم با ساختارای جدید جامعه میدونی احتمال دیدن خودتونی چقدره ؟خواهش میکنم خوشبخت بشی ان شاالله

بعله به خاطر این مدلی بودنم هنوز درکنار خانواده تشریف دارم😅خیلی ممنونم دوست عزیز به هر حال اگر شما سایت معتبری گروهی چیزی هم سراغ داشتید ممنونم میشم بفرمایید به هرحال منم به عنوان یک مسلمون بی رغبت نیستم دینم رو کامل کنم🌷

بعله به خاطر این مدلی بودنم هنوز درکنار خانواده تشریف دارم😅خیلی ممنونم دوست عزیز به هر حال اگر شما ...

قربونت برم دینت کامله

فقط یه بنده خداییه که یه خوشگل کم داره

سایتای معتبر ثبت نام کن تا پیدات کنه

نمیکشنت که

درسته عزیزم.منم خداییش قصدم اهانت نبودااا.فقط گفتم ینی اگر ازدواج دائم نمیشه دیک شما ک نمیتونی خودتو ...

یهو دیدی توو صیغه موقت شکمش بالا اومد میخاد چیکار کنه اون وقت اخه

همون هم منظورش از مجردی این بوده که ازدواج نکرده وگرنه رل و پارتنر که داره صد در صد

از کجا مطمئنید که صد درصد؟ خیلیا وارد چنین روابطی نمیشن

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀
بیشتر ببینید