2777
2789
عنوان

سرگرمی های یک خانم چهل ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 3008 بازدید | 188 پست
نه من نیازی به ازدواج موقت ندارم بعد هم سنتی بزرگ شدم و همین الان هم بخوام برم بیرون تا قبل از یه سا ...

درسته عزیزم.منم خداییش قصدم اهانت نبودااا.فقط گفتم ینی اگر ازدواج دائم نمیشه دیک شما ک نمیتونی خودتو بکشی بجای دوست‌پسر برو موقت ک حداقل ی مهریه بگیری.صیغه هم واسه سنتی هاست.هرجور خودداری عزیز‌انشاا.. خوشبخت بشی 

نداشته ازش پرسیدم.درگیر درس بوده کلا الان هم تفریح اصلا هم واسه همین ازدواج نکرده که با جنس مخالف نب ...

من باور نمیکنم 

بنظر من هر چقدم تفریح داشته باشی هر چقد تنوع داشته باشه زندگیت با جنس مخالف تعامل نداشته باشی همیشه یه حسرتی ته دلت هس 

همه راضی از کشف رازی... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من باور نمیکنم بنظر من هر چقدم تفریح داشته باشی هر چقد تنوع داشته باشه زندگیت با جنس مخالف تعامل ندا ...

اسکیزویید داشت.

سرچ کنید اسکیزویید ویکی پدیا بخونید چیه ۲ دقیقه وقتتونو میگیره.

اونموقع میفهمید راست گفت وقتی منم خوندم فهمیدم کاملا راست گفته

اسکیزویید داشت.سرچ کنید اسکیزویید ویکی پدیا بخونید چیه ۲ دقیقه وقتتونو میگیره.اونموقع میفهمید راست گ ...

حالا نمیشه خودتون بگین چی هس اسکیزویید؟؟ 

همون یه اختلالی داشته که دوس نداشته با جنس مخالف باشه

همه راضی از کشف رازی... 

درسته عزیزم.منم خداییش قصدم اهانت نبودااا.فقط گفتم ینی اگر ازدواج دائم نمیشه دیک شما ک نمیتونی خودتو ...

خیلی ممنون درسته ۴۰ ساله شدم ولی خب ذهنم هنوز بچه اس نگید از این چیزا🥲

حالا نمیشه خودتون بگین چی هس اسکیزویید؟؟ همون یه اختلالی داشته که دوس نداشته با جنس مخالف باشه

یه اختلالیه دوست دارن تنها باشن همیشه و لذت میبرن معمولا ازدواج نمیکنن .تنها دوست افراطی به نظرم میشه خلاصش

اشکالی نداره دوست عزیز به هرحال شماهم نظرتون رو گفتید، بازم ممنونم

فک کنم اشتباه متوجه شدی.من نظر ندادم من پیشنهاد دادم نگفتم شما فلانی بیماری یا مثل خیلی از دوستان نگفتم پیر یا هرچی چون خیلیییی بدم میاد.فقط گفتم این راهم هست چون تنهاییتو پرکنی درآورم گفتم خودداری و حتی معذرت خواهی کردم درحالیکه من هیچ توهینی نکردم.