سلام دوستان من امسال ۴۰ ساله میشم مجرد هستم تا الان منتظر بودم ازدواج کنم و بچه داشته باشم، اما خب دیگه قسمت نشد از این به بعد میخوام به خاطر رهایی از افکار منفی و افسردگی که ممکنه سراغم بیاد یه سری سرگرمی یا کلاس یا ... برای خودم دست و پا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید
نه من گزینه های محدودی داشتم واقعا از معیارهام فاصله زیادی داشتن خیلی تقصیری در این مجرد بودن نداشتم درکل من مجردی رو انتخاب نکردم اون منو انتخاب کرده😄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آهان خب من فک کردم پیشنهاد و نظر یکی هستن. اشکال نداره شما گفتی پیر شدی هم من ناراحت نمیشم ولی خب بی ...
منم بخدا اینو گفتم.انشاا... زود زود بختت مثل نور باز بشه من برات دعا میکنم.اگر میتونی ب دوتا معرفی بسپار الان دنیا چون بزرگ شده آدما بهم وصل نیستن نمیتونن همو بشناسن.من ی آقایی از شیراز بهم پیشنهاد داد در حالیکه فک میکردم هیچکی منو نمیخواد.بنظرم یکم پرزنت کن با معرف .