2777
2789

ما داریم خونه می‌سازیم سرامیک کف سفید زدیم حالا کابینت چ رنگی بزنیم بهتره چهار چوب درب اتاق خواب خود درب چ رنگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=383589446]من ترکیب سفید و طوسی میپسندم برا خونه خودم زدم محشره [/QUOTEهمه فامیلامون همین رنگ ...

من خودم رنگا سرد بیشتر میپسندم 

الان هرکی خونه من میاد کیف میکنه از دیزاین و رنگ 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 

سفید از مد نمیفته طوسی بعد یه مدت خونه رو بی روح میکنه خسته میشی از اون محیط الان کابینت با زمینه سفید و رگه های خیلییییی کم سبز پولداری مد شده جدید ترم هست وسایلم واقعا سبز پولداری قشنگه من دکور خونمو دو ماه پیش عوض کردم همین رنگو انتخاب کردم اصلا خسته کننده نیست

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بعد مبل فرش چ رنگی

اونارو دیگه باید ببینه سلیقت چی دوس داره

ترجیحا رنگ تند و زننده نباشه که بعد یه مدت کلافت کنه

رنگ نود یا خنثی بگیر

بزن تو گوگل سرچ کن دکور داخلی منزل،ببین از چه ترکیبی خوشت میاد

من همه چیز رو سفید زدم که بعد با لوازم منزل رنگ رو وارد خونم کنم .

وقتی خونه هنوز پهن نشده وسایلش میگی وای چقدر سفید و بی روح شده اما کافیه فرش بیاد  مبل بیاد تی وی بیاد تو آشپزخونه وسایل روی کانتر بیاد 

تازه متوجه میشی که وای چقدر خوب اینا رو رنگی نکردم وگرنه الان  شلوغ میشد .

مثل یک دفتر نقاشی سفید هر بلایی میتونی سرش بیاری 

وقتی به خدا اعتماد کردی . دیگه برای هر چیزی که حکمتش رو نمیدونی باهاش بحث نکن . 

بستگی ب ذوقت داره

من باشم ادمیم ک رنگارو دوس دارم

پذیراییم ک مبلام سبز و استخونیه

فرشم استخونیه ی قسمتای کمی رگه های طلایی مسی داره

من دوس دارم تو اشپزخونم رنگ باشه

آدم ریسک پذیریم با مدم کار ندارم 

رنگای مختلف جوریه ک زود دل آدمو میزنه اما بی رنگی دل منو میزنه

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید

کابینتارو سفید بزن اصلا از مد نمیفته با دستگبره مخفی و نور پردازی اگه بعد مدتی تکراری شد برات میتونی دستگیره بندازی درا هم من سفید با دستگیره طلایی میپسندم قشنگه سفید بادهمه چی ست میشه و خسته کننده نیست رنگای نود هم قشنگه برای دیزاین خونه مثل سفید کرم و اینا ولی زود کثیف میشه،من رنگای نود دکور قدیمم بود واقعا اذیت میشدم همش مراقب بودم کثیف نشن  ولی الان از دکور جدیدم که سبز پولداریه خیلی راضیم

کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید