2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1238 بازدید | 141 پست
والا زندگیم همین بهش میگم همیشه همیشه درحال فیلم بازی کردنم براش که عاشقتم همیشه براش بهترینمهمیشه ه ...

خب خدارو شکر که کم نگذاشتی.... و درست میشه ان شاء الله 

اگر درست متوجه شده باشم عشق سابق داشتین و براش گریه نکردین  نا خودآگاه روی رفتار آدم تاثیر داره مثل تفاوت و ذوق یا استرس کلاس اول با کلاس های بالاتر 

واقعیتش خودم اونقدر که همسر سابقم رو دوست داشتم نسبت به همسر فعلیم عادی بودم بنظرم این بخاطر تجربه گذشته ست دل آدم سفت میشه بیشتر عاقلانه برخورد میکنی 

خودمم به شک افتادم اما همه این موارد رو انجام دادم بهتر شدم و دیگه به این حسم محل ندادم سعی کردم بهترین احساسات رو داشته باشم و خودمم لذت ببرم ازین زندگی جدید با وجود تموم سختی هاش 

از طرفی شاید سرد مزاج شدین ؟طب سنتی هم رفتین 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خب خدارو شکر که کم نگذاشتی.... و درست میشه ان شاء الله اگر درست متوجه شده باشم عشق سابق داشتین و برا ...

بله طب سنتی رفتم

داروهای شیمیایی مختلف استفاده کردم

کلی هزینه درمان کردم ولی کلا با دارو ها شاید دوسه بار احساس داشتم درحدی که ببخشید تا آخر کنارهم نبوده 😔

آنقدر دارو خودم که دیگه حالم از دارو بد میشه

بله طب سنتی رفتمداروهای شیمیایی مختلف استفاده کردمکلی هزینه درمان کردم ولی کلا با دارو ها شاید دوسه ...

بنظرم شما فقط خودتون میتونید این حس رو تو دلتون زنده کنید و میتونید....

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
جدا شدین از اولی؟

بله عزیز جدا شدم 

بنظرم شما فقط خودتون میتونید این حس رو تو دلتون زنده کنید و میتونید....

۷سال تمام تلاشمو کردم ولی هیچ فایده ای ندارد

یعنی حسرت این که دستش رو با عشق بگیرم یا وقتی اون دستم رو میگیره دلم حالی به هولی بشه قلبم از دیدنش بزنه و... رو دلم مونده

الان قراره بره مسافرت پدرشون بیماران می‌خوان برن شهرشون ،هیچ احساسی ندارم که میخواد بره یک هفته ای نمیبینمش 😑😑انگار نه انگار 

۳۷

من ۳۱سالمه مجردم

کامنتتونو خوندم ک گفتید بخاطر حرف مردم ازدواج کردید

منم تز ی پسر خوشم میومد چهارسال از عمرم ب فنارفت

چ گریه ها

فقط میگم قدر جیری ک دا ی رو بدون ارزوی منه

دعاکن منم سروسامون بکیرم

دلم خیلی گرفته

من ۳۱سالمه مجردمکامنتتونو خوندم ک گفتید بخاطر حرف مردم ازدواج کردیدمنم تز ی پسر خوشم میومد چهارسال ا ...

چه جالب منم ۵سال عمرم به خاطر یه آدم حروم کردم و چه عذاب ها که نکشیدم ...

و حالا بدون ذره ای عشق دارم زندگی میکنم

بااین که حتی یه ذررررره دلم پیش اون فرد قبلی نیس

من ۳۱سالمه مجردمکامنتتونو خوندم ک گفتید بخاطر حرف مردم ازدواج کردیدمنم تز ی پسر خوشم میومد چهارسال ا ...

انشاالله با کسی ازدواج کنی که هر دو عاشق هم باشید و زندگی عالی داشته باشی عزیزم