2777
2789
عنوان

کسی مثل من هست

| مشاهده متن کامل بحث + 1257 بازدید | 141 پست
عزیزم شما اگر به همه چیز بی احساس شدی ضمیر ناخوداگاهت ازاون قضیه به بعد تصمیم گرفت بی احساس بشه تا د ...

البته که ۶ماه تمام با روحم و احساساتم دعوا داشتم

من ۲۴ساعتی ذهنم درگیرش بود 

برای همین ۶ماه تمام ۲۴ ساعت با خودم دعوا داشتم تا یادش میومد توی ذهنم شروع میکردم مثلا با خودم میگفتم من نباید به اون فکر کنم اون به من آسیب های زیادی زد و مثلا شروع میکردم با صدای بلند توی دلم صلوات گفتن یا یک ذکری میگفتم یا مثلا میرفتم بیرون بدو بدو میکردم یعنی ۶ماه تمام اینجوری بودم هااا 

اشکامو میومد هااا ولی دیگه بعد ۶ماه حتی برای روضه امام حسین هم که بود اشکم نمیومدددد

چون توی این شش ماه با خودم میگفتم نو حق نداری برای اون گریه کنی پاک میکردم اشکامو و قشنگ خودم عین یک پلیس بالاسر احساساتم بودم اونم یک پلیس به شدت سخت گیر و عصبی و جدیییی و تصمیم محکم گرفته

کلا همسرمو از قبل دوسش داشتم و همچنین اون

برای همین مشکلی نداریم

این حس شما هم فکر کنم نشعت میگیره از گذشته

تو زندگیتون آدم دیگه ای بوده؟کس دیگه ای رو دوست داشتین؟

Im a doctor and I love my job

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از لحاظ فکری بشین به نقاط مثبتش فکر کن و تمرین ذهنی داشته باشید که قدردان وجودش هستین در کنارش آرامش دارین...بعد با همسرت بشینید خاطرات شیرین زندگی رو تعریف کنید یا اینکه خودت بنویسشون 

اینا خودش باعث میشه به زندگیت دلگرم و محبت همسرت بیشتر به دلت بشینه 

بنظرم شما نیاز به هیچ دارویی ندارین جز اینکه از این طریق غنچه های عشق و محبت رو خودتون تو وجودتون تو دهنتون شکوفا کنید 

تازه همه زندگی ها شرایط خوب و بدش رو داره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
ببین باید زورکی هم که شده نقش عاشق بازی کنی کم کم نقش الکی واقعی میشه سعی خودتو بکن به خدا شوهر خوب ...

۷سال کارم همین همش به خدا خواهش میکنم احساسی بینمون بیاد همش میگم خدایا کی میشه من هم عاشق همسرم بشم

همش میگم خدایا من که مشکلی توی زندگیم ندارم این مشکلم رو حل کن بذار یک بار شده با عشق نگاش کنم به خدا حسرت عاشق بودن و حس عاشقی دارم کاش یک بار با عشق و علاقه ببوسمش نه با حالت اجبار ولی با ادای عاشقا 😭😭😭😢ولی هیچ احساسی ندارم بهش 

خسته شدم دیگه از نقش بازی کردن 😭

البته که ۶ماه تمام با روحم و احساساتم دعوا داشتممن ۲۴ساعتی ذهنم درگیرش بود برای همین ۶ماه تمام ۲۴ سا ...

همینه دیگه خودتو داغون کردی برای یه آدم بی ارزش

تو که انقدر قشنگ میتونی ذهنتو کنترل کنی پس میتونی الانم به ذهنت دستوربدی 

بگو اون آدم کثیفی بود آدم اشتباهی بود 

ولی این اون نیست

این بااون فرق داره

این آدمیه که لیاقت عشق منو داره پس باید بهش عشق بورزم

به ذهنت دستوربده عاشق شه 

بگو دوران محکومیت دیگه تموم شده

از لحاظ فکری بشین به نقاط مثبتش فکر کن و تمرین ذهنی داشته باشید که قدردان وجودش هستین در کنارش آرامش ...

آخه من همیشه می‌دونم اون خیلی مرد خوب و زن دوست و خانواده دوستی هست و تمام تلاشش رو برای خوشحالی ما می‌کنه می‌دونم هیچ مشکلی نداره   بدی ازش ندیدم

فکر کنم مشکل زندگی منم بی احساس بودن به همسرم

همینه دیگه خودتو داغون کردی برای یه آدم بی ارزشتو که انقدر قشنگ میتونی ذهنتو کنترل کنی پس میتونی الا ...

😢😢عاشق شدن یک چیزی 

چرا آخه من اصلا هیچ احساس جنسی بهش ندارم ببخشید ببخشید حتی لحظه ای که دستشو گرفتم هم هیچ احساسی بهش ندارم و هنوزم ندارممممم 🥲🥲🥲

بابا جنس مخالف که هست دیگه باید بهش یک حسی داشته باشم 🥲🥲

آخه من همیشه می‌دونم اون خیلی مرد خوب و زن دوست و خانواده دوستی هست و تمام تلاشش رو برای خوشحالی ما ...

خب الحمدلله ...

اینا رو به خودت القا کن بگو همسرم رو دوست دارم براش با علاقه غذا درست کن برنامه بچینگ تو ذهنت برای اتاق خواب کافی شاپ منو عشقم راه بنداز.... خیلی تاثیر داره تو خونه بازی های فکری دوتایی انجام بده الان که هوا رو به گرمی هست غذا ردیف کن و صبح زود مثل جمعه و بگو بریم بیرون غذا بخوریم دوتایی پیاده روی کنید از خاطرات بگین خیلی تاثیر داره بگو میدونم دوستم داری برامون زحمت میکشی.... عشق ورزی کن به زبون بیار پیش همسرت پیام محبت آمیز براش بفرست.... اینا خودش تاثیر داره 

راستی تو اتاق خواب مشترکتون هم بعد از نماز صبح و مغرب حدیث کساء بخونید تاثیر مثبت داره 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
خب الحمدلله ...اینا رو به خودت القا کن بگو همسرم رو دوست دارم براش با علاقه غذا درست کن برنامه بچینگ ...

والا زندگیم همین بهش میگم همیشه همیشه درحال فیلم بازی کردنم براش که عاشقتم 

همیشه براش بهترینم

همیشه همه جوری پایه ام براش

بیرون میریم و....

همه این چیزایی که شما میگی 

حتی کلی ذهنمو هم آماده میکنم

ولی به خدا شاید کل زندگیم ۱۰ بار احساس داشتم بهش اونم توی رابطه اونم با کلی قرص و دوا و درمون ...