2777
2789
عنوان

چقد رفت و آمد خوبه کاش کمرنگ نشده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 47 پست
خب چون سال اوله یکم که بگذره اذیت کننده میشه باور کن چون منم دو سال دوری کردم

به هیچ عنوان 

من چندساله دورم شوهرم کوتاه نمیومد اون برونگراست باهم بحث ااشتیم امسال کوتاه اومد و خودش اعتراف کرد چقدر خوب بوده دوری تا اینجا

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم رفت آمد رو دوست دارم واقعا با این گرونیا خیلی سخت شده رفت آمد متاسفانه ولی خب خود من واقعا دیگه ...

بخدا من قصد داشتم مامانم و خواهرم دعوت کنم گفتم افطاری هم میدم ثواب داره ولی انقد همه چی گرونه واقعا نتونستم نمیدونم چکار کنم چون زیادم دعوتم کردن 

من چون شوهرم همش سر کاره هیجا نتونستم برم فقط خونه یکی از برادر شوهرام رفتم اونام امشب اومدن خونمون واقعا حس خوبی بود 

کاربری سوم  
خب چون سال اوله یکم که بگذره اذیت کننده میشه باور کن چون منم دو سال دوری کردم

من ده ساله و میدونی تاثیرش چیه 

ب جای اینکه هی از دست حرفاشون ناراحت شم وقتم الان گذاشته شده برای هدفام و حال خوب خودم و آرامشم 

امتحان کنید حتما

بخدا من قصد داشتم مامانم و خواهرم دعوت کنم گفتم افطاری هم میدم ثواب داره ولی انقد همه چی گرونه واقعا ...

لابد جاریتم زن خوبیه ک بهت خوش گذشته 

عین من نمیاد از جاش تکون نمیخوره حتی بچه هاشو جمع کنه کنایه میزنه نیش میزنه ایراد میگیرع سوال خصوصی میپرسه 

حاضرم پول بدم نبینمش

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بله صله رحم و رفت آمد خیلی خوبه روحیه آدمم عوض میشه....یکی از اقواممون خدا خیرش بده همه فامیل دعوت ک ...

اره خیلی خوبه واقعا خدا عمر بلند عطا کنه به بزرگای فامیل بیشتر اونان که همه رو جمع میکنن دور هم 

این دوره جدید همه دارن از هم دوری میکنن 

کاربری سوم  
بخدا من قصد داشتم مامانم و خواهرم دعوت کنم گفتم افطاری هم میدم ثواب داره ولی انقد همه چی گرونه واقعا ...

واقعا همه چی گرونه 

من دیروز مهمان داشتم و چند تومن هزینه شد 

برای همین امروز هم تعداد دیگه مهمان هام رو دعوت کردم که حداقل میوه و ... دارم دو تا مهمانیم باهاش بگذره 

گرونی یکی از دلایلش هست اما دخالت ها ،و اینکه واقعا حسادت ها ادم میکه ‌ولش کنا

قبل حسادت ها پنهان بود 

الان اشکار شده انقدر زیاد شده نمیتونن پنهان کنن

چقدر بلا به واسطه صله رحم دور میشن حتی به اندازه یک سلام و احوال پرسی از نزدیک به شرطی این که به همد ...

اره دقیقا من میخاستم برم خونه عموم ولی خانومش آخرین بار که دیدمش انقد بد رفتار کرد که گفتم اصلا نمیرم خونش 

کاربری سوم