یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بله شماهم چون دور بودی تازه اولشه همه ک فهمیده یکی خوبه دوتا نفهم دوبار سه بار از یکی ناراحت بشی دفه چهارم نمیخای ریختشو ببینی البته من کینه ایم😁رفتار ادمهارو کامل بخاطر میسپارم
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
نه اتفاقا اصلا خوب نیست با من تو دلش دوسداره منو تیکه پاره کنه ولی سیاست داره حفظ ظاهر میکنهولی اصلا ...
همین ک حفظ ظاهر میکنه دهنشو میبندهرچرتو پرت نمیگه خوبه
خونه من کاروانسرا بود من شهرم خانواده اون روستا برا دکتر خرید گشتن تند تند خونه من پلاس بودن و تیکه هم میگفتن و رو داشتن شیش ماهه پاشونو بریدم هم بیشتر بخودمون میرسه از لحاظ خوردو خوراک هم اعصابم ارومه😭
شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید