2777
2789
عنوان

چقد رفت و آمد خوبه کاش کمرنگ نشده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 47 پست
به هیچ عنوان من چندساله دورم شوهرم کوتاه نمیومد اون برونگراست باهم بحث ااشتیم امسال کوتاه اومد و خود ...

چی بگم 

حتما اطرافیانت خیلی اذیتت کردن ...

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

گرونی یکی از دلایلش هست اما دخالت ها ،و اینکه واقعا حسادت ها ادم میکه ‌ولش کنا

اره درسته بنظرم ادم باید با کسایی رفت و امد کنه که حالش باهاشون خوب میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم حتما اطرافیانت خیلی اذیتت کردن ...

بله شماهم چون دور بودی تازه اولشه همه ک فهمیده یکی خوبه دوتا نفهم دوبار سه بار از یکی ناراحت بشی دفه چهارم نمیخای ریختشو ببینی البته من کینه ایم😁رفتار ادمهارو کامل بخاطر میسپارم

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
من ده ساله و میدونی تاثیرش چیه ب جای اینکه هی از دست حرفاشون ناراحت شم وقتم الان گذاشته شده برای هدف ...

اره یه موقعی دوری بهترین گزینه هست 

لابد جاریتم زن خوبیه ک بهت خوش گذشته عین من نمیاد از جاش تکون نمیخوره حتی بچه هاشو جمع کنه کنایه میز ...

نه اتفاقا اصلا خوب نیست با من تو دلش دوسداره منو تیکه پاره کنه ولی سیاست داره حفظ ظاهر میکنه

ولی اصلا اهل نیش و کنایه نیست 

خیلی کم بعضی وقتا فضولی میکنه 

ولی خیلی حسوده اصلا دلش نمیخاد سر به تن من باشه

تازه مهمونی من مونده بعد عید برگزار کنم انشاءالله....چون ترافیک مهمونی بود...خواهرم هم نیست گفتم اون ...

مهمونی خیلی خوبه

واقعا همه چی گرونه من دیروز مهمان داشتم و چند تومن هزینه شد برای همین امروز هم تعداد دیگه مهمان هام ...

وای قیمتا سرسام آوره خدا به فریادمون برسه فقط

🤣🤣🤣🤣از یه طرف دورهمی رو دوست دارماز یه طرفم واقعا دیگه مغزم رد داده و استراحت لازمم🤪

ما هرسال عموهام مهمونی میدادن امسال اونام کشیدن کنار🙁

نه اتفاقا اصلا خوب نیست با من تو دلش دوسداره منو تیکه پاره کنه ولی سیاست داره حفظ ظاهر میکنهولی اصلا ...

همین ک حفظ ظاهر میکنه دهنشو میبندهرچرتو پرت نمیگه خوبه 

خونه من کاروانسرا بود من شهرم خانواده اون روستا برا دکتر خرید گشتن تند تند خونه من پلاس بودن و تیکه هم میگفتن و رو داشتن شیش ماهه پاشونو بریدم هم بیشتر بخودمون میرسه از لحاظ خوردو خوراک هم اعصابم ارومه😭

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
بله شماهم چون دور بودی تازه اولشه همه ک فهمیده یکی خوبه دوتا نفهم دوبار سه بار از یکی ناراحت بشی دفه ...

منم دقیقا مثل خودتم 🤭

بیا خونه ی پدربزرگم... فرار میکنییی

#‍ خانواده سمی 

میفهمم چی میگی😄

مردم خود خواه شدن نه فقط مسائل مال برا اینکه حرفی بزنن تا سبک بشن حاضرن بقیه رو برنجوننمنم عاشششق رف ...

آفرین درست میگی باید آدمش باشه