2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک جوجه رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 436 بازدید | 60 پست

وا یعنی جوجه هارو بگیریم نگه داریمون خوب نباشه اشکالی ام نداره که بمیرن چون بچه هامون سرگرم بشن 

خودخواهیه گلم به هم آسیب نمیزنیم ولی به طبیعت داریم آسیب میزنیم و برای سرگرمی جوجه رنگی میخریم 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خودمونم بکشیم این اتفاق نمیوفته. ما نمیتونیم برای همه تعیین تکلیف کنیم. حکایت اینکه میگن جنس گرو ...

بسیار خب شما موجود زنده برا بچتون بخرید فشارش بده 🤗

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات میفرستین؟🦋

ای کاش برا سگ های ببچاره که نگهشون میدارن وکلی آزارشون میدن فکر میکنن حیوان دوستن همین پیشنهاد را می ...

نگهداری حیوونا به عنوان حیوون خونگی در هر صورتی جنایته 

از همه بدتر اون حروم.... که میاد تو ژنتیک این بدبختا دست میبرن تا تبدیل به ورژن خونگی کنن

نکنید گناه دارن 

اونا زنده ان 

ندید دست بچه ها فشار بدن ،پرت کنن ،بشینن روش تا سرگرم بشن 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
وا یعنی جوجه هارو بگیریم نگه داریمون خوب نباشه اشکالی ام نداره که بمیرن چون بچه هامون سرگرم بشن خودخ ...

این جوجه ها قطعا دست ما باشن شرایط بهتری دارن تا دست فروشنده ها.. باور کن ..    ۲۰۰ تا جوجه رو میریزن توی کارتن!

جوجه رو نمیخوریم که بعد اینکه بزرگ شد با روش درست میبرن سرشونو نه اینکه یه بچه بزنه بکشه عادی نکنین

من نه تا حالا حیوون داشتم نه قرار داشته باشم 

روش درست چیه دقیقا کشتنبا کشتن فرق داره مگ 

بزرگم بشه میشه مرغ یا خروس باز باید سربریزده بشع

درحال ساخت ....:)

نگهداری حیوونا به عنوان حیوون خونگی در هر صورتی جنایته از همه بدتر اون حروم.... که میاد تو ژنتیک این ...

دقیقا کاش نخرن و نگه داری نکنن تا بازارش جمع بشه همسایه ما یه سگ هاسکی را نگه داشته تو آپارتمان ۷۰ متری خب اون حیوان بیچاره چه گناهی کرده

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

بخدا دست بچه ها باشن شرایط بهتری دارن تا فروشنده ها

ما میگیم اگر کسی نخره دیگه نمیان برای فروختن اونارو رنگ کنن 

رنگش الودس هم جوجه میمیره هم بچه ی خودتون اسیب میبینه چون جوجه ممکنه مریض باشه 

بخدا دست بچه ها باشن شرایط بهتری دارن تا فروشنده ها

بچه داعشی مگه قراره بار بیارید؟!

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
این جوجه ها قطعا دست ما باشن شرایط بهتری دارن تا دست فروشنده ها.. باور کن .. ۲۰۰ تا جوجه رو میریز ...

خب وقتی کسی نخره که دیگه فروشنده ای نیست که با جوجه رنگی کاسبی کنه 

شما هم لطفا نخر عزیزم بخدا که گناه دارن زجر میکشن