2777
2789
عنوان

پیرو تاپیک جوجه رنگی

436 بازدید | 60 پست

بابا این جوجه ها واسه بازی بچه هان دیگه ما نخریم یکی دیگه میخره اینا اکثرشون زود میمیرن شانسی بعضیا میتونن نگه دارن و بزرگشون کنن.   منکه پارسال واسه دخترم خریدم کلی سرگرم بود تقریبا یک ماه موند بعدش مرد.   بازم رفتم که واسش بخرم پیدا نکردم.    امسالم واسش دوتا خریدم بلغور گندم دادم خوردن ماشالا اینقد جون گرفتن و بدو بدو میکنن دخترمم حسابی سرگرم میشه.   بزارین بچه هاتون بچگی کنن اینقد سخت نگیرین      ما آدما دل همدیگرو به سادگی میشکنیم بعد واسه جوجه رنگی و ماهی قرمز دل میسوزونیم...

اگه من نگیرم

شما نگیرید 

دوست و همسایه نگیره 

بازارشون جمع میشه دیگه نمیارن بفروشن 

جوجه اسباب بازی بچتون نیست خانم !

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای اینکه به هدفم برسم یه صلوات میفرستین؟🦋

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

وای نه من خودم دیدم دادن ب بچه دو ساله اونم بهش کرد 

دل روده اش ازش آویزون شد راه می‌رفت با شکنجه‌ جون داد 

بخرید ولی مراقب باشید ندید دست بچه اسباب بازی نیست باتری نمی‌خوره جون داره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

ای کاش برا سگ های ببچاره که نگهشون میدارن وکلی آزارشون میدن فکر میکنن حیوان دوستن همین پیشنهاد را میدادن که نخرید تا بازارش جمع بشه

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

اگه من نگیرمشما نگیرید دوست و همسایه نگیره بازارشون جمع میشه دیگه نمیارن بفروشن جوجه اسباب بازی بچتو ...

خودمونم بکشیم این اتفاق نمیوفته.   ما نمیتونیم برای همه تعیین تکلیف کنیم.   حکایت اینکه میگن جنس گرون و نخریم تا ارزون بشه 😏

اون موجود زنده‌اس اسباب بازی نیست که

شاید عمر بعضیاشون کوتاه باشه ولی دلیل نمیشه همون عمر کوتاهشونم با عذاب و اذیت باشه

رَهِ آسِمان دَرون است .... ☁️                                                   

برا بازی که نیست، جا باشه چرا که نه نگهداریش خوبه،بنده خدا اون خانومه انقد حرف گفتن بهش،من داشتم براش می‌نوشتم تاپیکت تعطیل کن چرا اجازه میدی با روح و روانت بازی کنند که خودشون تعطیل کردن بنظرم،