2777
2789
عنوان

خانم های ب شدت وسواس بیان😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 35 پست
من وسواس هم ندارم ولی چون کارهای خونه مادرم رو هم انجام می دم الان مچ درد و گردن درد و کمر درد گرفتم ...

یکی دیگه از خاله هام بستری ام شد اما تا خودش نخواد و اون‌کمک زوری ک‌گفتمو نداشته باشن درست نمیشن. بعد اوایلش اگر کسی حواسش باشه پیگیرشه راحتتر درمان میشه الان خاله من دیگه درست نمیشه.‌

parasoo1989@
مرگ چرا یاخدا ….ماهم ارثی داریم ولی وسواسی اونا واشه چی ای دیگه س من خاک برسر این مدلیشو دارم

انقد شست چلوند روماتیسم و مشکلات استخون و مفصل گرفت نتونست راه بره.‌اننقد راه نرفت تا چاق شد و سکته کرد سر چاقیش

parasoo1989@

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اخه تاثیر داره واقعا؟

خیلی. من وسواس فکری دارم برام قرص اسنترا نوشت. یه مدت مصرف کردم بعد ذهنم ساکت و آروم شده بود یادمه یه بارش تنها که بودم گریه ام گرفت از این تغییری که تو ذهنم اتفاق افتاده  این که قبلنا من زندگی نمی کردم ذهنم پر از تکرار و تکرار اتفاقات گذشته بود و الان یه سکوت آرامش بخش تو ذهنم هست که حس می کنم تازه داره متوجه اطرافم می شم قبلا تو گذشته ها زندگی می کردم 

گاهی اوقات وسواس آنقدر قوی می شه که از ما زورش بیشتر می شه و نیاز به مداخله پزشکی پیدا می کنی تا بتونی به سطحی برسی که کنترل اوضاع دوباره به دست بگیری

حتی همون چند ماه دارو درمانی خیلی می تونه تفاوت ایجاد کنه

اگر شما از گناهان خود خسته می‌شوید؛ خداوند از بخشیدن شما خسته نمی‌شود.

بخدا ۲۶سالمه از درد سیاتیک امون ندارم ….وسواسیم حد و حساب نداره

سلام

عزیزم من تجربه خودم رو بهت میگمامیدوارم کمک کرده باشم

وسواس از یه ناراحتی یا استرس ناشی میشه

حالا شما در گذشته یا الان یه دلمشعولی زیادی داری که از نظر خودت قابل حل نیست و با روی آوردن به شستشوی وسواس گونه یا ... این ناراحتی رو تخلیه میکنی 

و یه جور اختلاله

من آنقدر وسواس بودم که اگه کسی به سینک ظرفشویی دست میزد گریم می‌گرفت و حس میکردم همه جا روچرب و کثیف کرد

در مورد گاز و سماور و اپن و... هم بدتر از اینا

خیلی وضعیتم خراب بود 

دیگه اطرافیان متوجه شده بودن 

خلاصه با اومدن بچه کمتر شد اما کامل نرفت

بعدها با ورود هر مشکل به زندگیمون بشدت برمی‌گشت این اختلال 

تا اینکه دگ از دست درد و ... داشتم هلاک میشدم

به روانپزشک مراجعه‌ کروم با استفاده دوتا قرص خیلی اوضاع روبراه تر شد بعد ۳ ماه هم حداقل ۸۰ درصد خوب شدم خداروهزارمرتبه شکر

حتما برو و پیگیر بیماریت باش الهی خوبه خوب بشی

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
بخدا وسواسی از دیونگی بدتره

من وسواس شستشو دارم

مثلا اگه دستم به کلید،پریز برق،اسکناس،شیرسماور یا هرچی بخوره باید بشورم

شمااوضاعت از من خیلی بهتره

جایی میرم بدم میاد از رختخوابشون استفاده کنم

روبوسی نمیکنم لباسامو میشورم و...

من وسواس شستشو دارممثلا اگه دستم به کلید،پریز برق،اسکناس،شیرسماور یا هرچی بخوره باید بشورمشمااوضاعت ...

دکتر برید حتما و درمان کنید تا مزه زندگی رو بچشید

الهی خدا همه ما رو شفا بده

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  
یعنی چی

در عذابی اینجور

میدونم تا تمیز نکنی ارامش نداری انجامش که میدی

حس رضایت ‌ و پاداش فکری میگیری

وسواس همراه افسردگیه یا از ابتدا با افسردگی حتی

پنهان شروع میشه 

کم کم رو خودت کار کن ذهنتو گول بزن مثلا فکر کن 

انجامش دادی جاش سرگرمیهای دیگه ایی رو جایگزین

کن  پیاده روی ورزش مطالعه

بمرور جسمتم آسیب میبینه الان جوونی زیاد مشخص

نمیشه سلامتی خیلی مهم تر از چهارتا شستن سابیدن 

غیر ضروریه نتونستی برو یدونه قرص روزانه بگیر 

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید