2777
2789
عنوان

خانم های ب شدت وسواس بیان😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 35 پست
من رفتم دکتر و قرص مصرف میکردم اما دکتر گفت دیگه از این بهتر نمیشی،چون رفته تو وجودت،مثل پوستت

وای نه اینطور نیست

مجدد پیش دکتر دیگه ای برید 

دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

یکی دیگه از خاله هام بستری ام شد اما تا خودش نخواد و اون‌کمک زوری ک‌گفتمو نداشته باشن درست نمیشن. بع ...

منم حدود ۱۰ساله وسواس شدم

کاش زود اقدام کرده بودم

حالا اون دنیا هم پدرمون رو درمیارن که چرا آب زیاد مصرف کردی،اسراف کردی و به خودتم ظلم کردی

سلامعزیزم من تجربه خودم رو بهت میگمامیدوارم کمک کرده باشموسواس از یه ناراحتی یا استرس ناشی میشهحالا ...

دقیقا خواهر منم میگفت هر وقت ناراحت بودم میفتادم

جون خونه

و ساعتها اونقدر غرق اون فکرا و دستهام مشغول بودم 

دیگه الان که آرتروز مچ و دیسکو ساییدگی عضروف و...

اومده سراغش بی خیال شده یعنی دیگه بدنش یاری

نمیکنه واز همون کارای معمولی هم افتاده و بیشتر 

داره عذاب میکشه از افراط اونموقعش

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید
من رفتم دکتر و قرص مصرف میکردم اما دکتر گفت دیگه از این بهتر نمیشی،چون رفته تو وجودت،مثل پوستت

واقعا اینطور گفت! الان داروهای مناسب و حتی روشهای

جدید تحریک مغزی ‌و حتی شوک اومده

البته شنیدم و دیدم که ممکنه برگشت داشته باشه و تو شرایط

که روحیه بهم بریزه امکان عودش هست ولی اینکه مستمر

و همیشگی نه . مثلا یکی از اقواممون ۲۰ سال قبل بشدت

وسواس داشت تموم دستهاش بس بشور بساب حالت 

نم کشیده و زخم و چروک داشت خوب شد 

تو دوران کرونا باز برگشت و تا یسال قبلم درگیر بود

خدایا ....؟.......؟.......!!                                              ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ !                                       خدایا ...…چه دارد آنکه تو را ندارد ؟؟                                                   و چه ندارد آنکه تورادارد.                                         اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍﷺ وَآلِ مُحَمـَّدﷺوعجل فرجهم.                                          
بیشتر ببینید

سلام 

منم مشکل شما رو داشتم 

خیلی بد بود و مدت زیادی درگیرش بودم

خیلی هم رفتم مشاور اما خوب نشدم 

تا با یه مشاور تو روبیکا اشنا شدم 

فوق العاده بود بود مشاورشون حالم خیلی خوب شد

هزینشم خیلی خوب بود به کسایی که مشکل مالی داشتن تخفیف ویژه و رایگان مشاوره میداد 

ان شا الله حال شما هم بهتر بشه

اینم ای.دی روبیکا: P_z_314_70

اید.ی تلگرام: consultation4