samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 عنوان راه کار برای بلند شدن مو دارید 543 بازدید | 56 پست منیکغلطی کردم ۲ و ۳ ماا پیش موهامو عین گرگعلی زدم 🤕باید تا مرداو بلندش کنم میخوام ازرشد واقعیشبیشتر باشهتروخدا اگه محصولی روغنی چیزی که خودتون واقعن تاثیر دیدیدبگین شاید یک کاری بتونمبکنم😭 تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟ 1404/01/09 | 02:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 15072 یسری اب برنج و پیاز میزدم خوب بود ولی پیاز بوش بده اب برنجو سرچ کنی همینجام میتونی نظراتو بخونی +خدایاشکرت🤍
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 یسری اب برنج و پیاز میزدم خوب بود ولی پیاز بوش بده اب برنجو سرچ کنی همینجام میتونی نظراتو بخونی من یکبار اب پیاز زدم موهام کف سرم پوست پوسته پر شد پوسته انداخت چطوری اب پیاز بگیرم؟ تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
jao عضویت: 1403/03/15 تعداد پست: 316 محصولات دکتر بیز روغن رزماری تو پنجاه روز ده دوازده سانت اضافه میشه
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 محصولات دکتر بیز روغن رزماری تو پنجاه روز ده دوازده سانت اضافه میشه محصولات دکتر بیزچیه😂🙂؟واقعا روغنرزماری انقدر تاثیر داره تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 15072 من یکبار اب پیاز زدم موهام کف سرم پوست پوسته پر شد پوسته انداخت چطوری اب پیاز بگیرم؟ پیاز رنده کن از صافی رد کن خب اگه سخته فقط اب برنج بزن ، من چون موهام چرب میشه روغن نمیزنم و اصلا پیشنهادم نمیکنم ولی خیلیا با روغن تراپی و گیاهی موهاشون تقویت میکنن +خدایاشکرت🤍
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 جوشونده رزماری من میزدم حس میکردم زود بلند میشد برم عطاری بگمجوشونده رزماری بده؟ تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
farniyam_ عضویت: 1402/08/09 تعداد پست: 15072 جوشونده رزماری من میزدم حس میکردم زود بلند میشد رزماری باید به طبع بسازه ولا بیشتر میریزه +خدایاشکرت🤍
مهربانویزیبا عضویت: 1403/05/17 تعداد پست: 858 جوشونده رزماری من میزدم حس میکردم زود بلند میشد چجوری میزدین شما؟
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 واسه چی موهاتو خیلی کوتاه کردی؟ شنیدم گیاه رزماری خوبه انقدر خانوادممیگفتن موهات از پشت زد بیرون موهات تو غذامهخلاص سر یک دیوونگی مصری کوتاه زدم اون هیچ برداشتم تیکه تیکه ای مثلا وولف کات بزنم ری..دم تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 من موهام خیلی چربه بعد ۲ روز حموم انگار توی روغن نباتی بردن چطوری با چیچربیشو کنترل کنم؟؟ تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
samaneh_army مدیر استارتر عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 597 رزماری باید به طبع بسازه ولا بیشتر میریزه ب چی طبعایی میسازه؟ تلخ کنی دهان من! قند به دیگرام دهی؟ نم ندهی به کشت من! آب به اینو ان دهی؟؟؟
پاییزان۸۳ عضویت: 1401/09/17 تعداد پست: 6468 برم عطاری بگمجوشونده رزماری بده؟ نه برو عطاری رزماری خشک بخربعد یه لیوان آب با یه قاشق رزماری بذار بجوشه نیم ساعتاز صافی رد کن بذار خنک بشه بریز ظرف اسپریبعد اسپری کن فقط به کف سرت یعنی ریشه موهاتالبته اول طبع سرت رو بفهمی چیهاگه طبع سرت گرم بود اصن نزن چون ریزش میاره