2777
2789
عنوان

راه کار برای بلند شدن مو دارید

543 بازدید | 56 پست

من‌یک‌غلطی کردم ۲ و ۳ ماا پیش موهامو عین گرگعلی زدم 🤕

باید تا مرداو بلندش کنم میخوام از‌رشد واقعیش‌بیشتر باشه

تروخدا اگه محصولی روغنی چیزی که خودتون واقعن تاثیر دیدید‌بگین شاید یک‌ کاری بتونم‌بکنم😭

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یسری اب برنج و پیاز میزدم خوب بود ولی پیاز بوش بده اب برنجو سرچ کنی همینجام میتونی نظراتو بخونی

من یکبار اب پیاز زدم موهام کف سرم پوست پوسته پر شد پوسته انداخت چطوری اب پیاز بگیرم؟

تلخ کنی دهان من!    قند به دیگرام دهی؟        نم ندهی به کشت من!    آب به اینو ان دهی؟؟؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

محصولات دکتر بیز روغن رزماری تو پنجاه روز ده دوازده سانت اضافه میشه

محصولات دکتر بیز‌چیه😂🙂؟

واقعا روغن‌رزماری انقدر تاثیر داره

من یکبار اب پیاز زدم موهام کف سرم پوست پوسته پر شد پوسته انداخت چطوری اب پیاز بگیرم؟

پیاز رنده کن از صافی رد کن 

خب اگه سخته فقط اب برنج بزن ، من چون موهام چرب میشه روغن نمیزنم و اصلا پیشنهادم نمیکنم ولی خیلیا با روغن تراپی و گیاهی موهاشون تقویت میکنن

+خدایاشکرت🤍

جوشونده رزماری من میزدم حس میکردم زود بلند میشد

برم عطاری بگم‌جوشونده رزماری بده؟

واسه چی موهاتو خیلی کوتاه کردی؟ شنیدم گیاه رزماری خوبه

انقدر خانوادم‌میگفتن موهات از پشت زد بیرون موهات تو غذامه

خلاص سر یک دیوونگی مصری کوتاه زدم اون هیچ برداشتم تیکه تیکه ای مثلا وولف کات بزنم ری..دم

من موهام خیلی چربه بعد ۲ روز حموم انگار توی روغن نباتی بردن چطوری با چی‌چربیشو کنترل کنم؟؟

برم عطاری بگم‌جوشونده رزماری بده؟

نه برو عطاری رزماری خشک بخر

بعد یه لیوان آب با یه قاشق رزماری بذار بجوشه نیم ساعت

از صافی رد کن بذار خنک بشه بریز ظرف اسپری

بعد اسپری کن فقط به کف سرت یعنی ریشه موهات

البته اول طبع سرت رو بفهمی چیه

اگه طبع سرت گرم بود اصن نزن چون ریزش میاره