2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه شوم اینجور نیستن.بعضی ها تا آخر شل میگیرن بعضی ها از اول با شوق و اشتیاق میرن جلو.

ولی یکی از چیزایی که باعث میشه از درس بدشون بیاد اجباره.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

اگه بخواد بدون هیچگونه زور میخونه 

اگه هم نخواد بخونه شما بکشش نمیخونه که نمیخونه

اونایی که میخونن هم واقعا میخونن و اکثریت رشته‌های خوب قبول میشن

درخواست دوستی ندید لطفا که نمی‌پذیرم☺️/عهد بستم که توی تایپک‌هایی که کمتر روی روانم میرن شرکت کنم

اگه اموزش ها از سنین کودکی و غیر مستقیم ،در قالب بازی های سرگرم کننده و متنوع،توی محیطی دوست داشتنی و توسط افراد کاربلد،صورت بگیره،به احتمال زیاد علاقه و ارتباط خوبی بین کودک و اموزش برقرار بشه

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

هر وقت علاقه داشته باشه

ربطی به پسر و دختر نداره

من خودم تا کلاس چهارم خیلی سخت گیری میکردم که باعث شد پسرم کلا زده بشه

کلاس چهارم با کمک معلم پسرم خودم رفتارم و درست کردم و یاد گرفتم چطور پسرم و تشویق کنم

از کلاس پنجم فقط از دور مراقب هستم پسرم تا همین الان که کلاس هفتم هست شاگرد نمونه کلاس هاش بوده و حتی آزمون تیزهوشان هم داد 

هر وقت علاقه داشته باشهربطی به پسر و دختر ندارهمن خودم تا کلاس چهارم خیلی سخت گیری میکردم که باعث شد ...

عزیزم ب منم میگی چکار کنم؟پسر باهوش درسشم خوبه ولی من توقع بیشتری ازش دارم،شما چطور کنترلش کردید؟منم راهنمایی کنید