2777
2789

خیلی شهرتون سرده خدایی

ساعت ۷ از خواب بیدار شدم ۸ زدم بیرون شهربازیا بسته

اصلا شهر خلوت

چطور اینجا سر میکنید؟

اهواز تازه ۱۰ شب میزنیم بیرون اصلا ساعت ۸ شب شما مثه ساعت ۲ شب ماست چرا اینجا اینجوره

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اراک سردترین شهر با این اسم در نکرده 

لامصب خیلی‌ سرده 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عادت میکنن دیگه، اهوازم بخاطر آب و هواش شبهای جذابتری داره نسبت به روزاش مخصوصا از این به بعد

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

بعضی شهرای سردسیر اينجوره شهرکردم من رفتم اینطور بود خودشون عادت دارن ولی ما نه

ANTP_A         زمانی میتونی موفق باشی که جای قلبت با عقل تصمیم بگیری... منطق برات تو اولويت باشه... احساسات هیچ جایی تو تصمیم هایی که میگیری نداشته باشن...شاید مردم بهت بگن قلب نداری... شاید بگن تو چقدر مغروری... ولی بدون اونقدری موفق هستی که حرفاشون ذره ای تاثیر نمیذاره روت....من اینطور تونستم موفق باشم... (حرفام شعار نیست و تماما حقيقت زندگی منه)#تجربه_شخصی.. 
بیشتر ببینید
اردبیل چی میگی پس کل سال سردع🤣‌ولی شهرمون مرده نیست

خشبحالتون من سرما خیلی دوست دارم 

واسه ما اهواز گرررمه

چن روزه به خدای خودم بیش تر از روزای قبل نزدیک شدم😍🤍حس میکنم دوباره زنده شدم و زندگی به کامم شد😍خدایا ممنونم بخاطر داشتن خونواده خوب و دیدن لبخند اونا،خدا جونم فقط ازت میخوام که همیشه سالم و خوشحال باشن!😍🧿 خدا ممنونم بابت زیبایی هایی که بهم دادی 🦋😍بهت قول میدم ک زیباتر و بهتر از قبل باشم و به ی نسخه ی بهتری از خودم تبدیل بشم..🤍   خودِمن با خودِمن در خودِمن میجنگد🌼🦋🤍
بیشتر ببینید
اراک سردترین شهر با این اسم در نکرده لامصب خیلی‌ سرده

کجا سرده من چقدر لباس گرم اوردم هیچکدومو استفاده نکردیم فقط ماشین درحال حرکت باشه شیشه پایین باشه سرده وگرنه اصلا سرد نیست خنکه حیف تمام چمدونم از لباس زمستونه پر شد الکی الان این ساعت سرده فقط

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه