2777
2789
عنوان

اراکیا واقعا چطور اینجا زندگی میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 149 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

خب عادت میکنن دیگه، اهوازم بخاطر آب و هواش شبهای جذابتری داره نسبت به روزاش مخصوصا از این به بعد

ببین من شوهرم تا از کار بیاد ۹ شبه شامی بخوره ساعت ۱۰ تازه ۱۰ شب میزنیم بیرون اهواز

شوهرم میگه این همه راه اومدیم ۲ روز بمونیم هی میگمش نه توروخدا فردا بریم بلاگر اراکیه همش میگفت شهرمون چیزی نداره اماکن تفریحی نداریم حوصلمون سر میره واقعا از اهواز بدتره اینجا هیچ جایی نداره

گفتم لااقل برم شهرای اطراف ساوه ای همدانی جایی حوصلم پوکید

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

نه فرقی نمیکه روز همه بیرون میرن همه. کارمند و محصل و بازاری هستن بیرون.

بله اونجاییا عادت کردن دبگه. غریبه ها نه نمیتونن. من عموم اومد از هواپیما بیاد پایین درجا برگشت تو‌گف من پیاده نمیشم نمیتونم نفس بکشم گفتن نمیشه باید بری پاایین😂

parasoo1989@
مام تو تهران ساعت 2 شب میزنیم بیرون مثل سر شب شهرهای دیگه اس😅

اره تهرانم اومدم شهر شلوغیه ولی لوسین 🤣🤣🤣🤣

اقایونی که هَوَل تشریف دارید درخواست ندید متاهل هستم حتی اگر تاپیک بزنم که با همسرم مشکل دارم باز شما فک نکن خبریه

اهانولی برعکس من اومدم اهواز ماه پیش از اهوازی سرد تر و اخمو تر ندیدم هر چی با فروشنده و کاسب شوخی ک ...

دقیقا منم فکر میکردم خیلی خونگرم باشن اما وقتی رفتم اصلا تعجب کردم

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
شما عادت ندارید وگرنه عجیب نیس خب سرده دیگ ما برامون عادیه البته من همدانم

سرماش رو نگفتم شهر سردیه منظورم اینه خیلی خنثی هستن 

چون اهواز گرمه مردم هم تو گرما نمیان بیرون معمولا وقتی افتاب نشست رفت و امد شروع میشه نه ک اهواز تما ...

ببین اهواز گرما ک هیچ تو شرجی صبح با اون افتاب همه تو بازار ول میگردن

دقیقا منم فکر میکردم خیلی خونگرم باشن اما وقتی رفتم اصلا تعجب کردم

منم شنیده بودم خیلی خونگرمن  ولی...

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
ببین من شوهرم تا از کار بیاد ۹ شبه شامی بخوره ساعت ۱۰ تازه ۱۰ شب میزنیم بیرون اهوازشوهرم میگه این هم ...

برا گشت و گذار چرا اومدی اراک اخه

فامیل دارین اراک؟ باز اگه فامیل دارین یه چیزی وگرنه اراک شهر تفریحی نیست

شهربازیشم خود مردمش از خرداد به من یکم شروع میکنن رفتن تا آخر تابستون تقریبا، هرچند شهربازیشم قدیمیه و چیز خاصی نداره

وای ما اهواز اومدیم دلم گرفت شب رفتیم خیابون نادری جمعه بود همه جا تعطیلگفتن جمعه این مرکز خرید و خی ...

کوووت کووووت کوووت 🤣🤣🤣🤣

اره خب بجز اسفند ماه و فروردین باقی ماها جمعه ها بستن مغازه ها دیگه اولین نفری هستی که میگی دلم گرفت تو اهواز

چرا دلت گرفتتتتتتتت

میرفتی کیانپارس زیتون همه مرکز خریدا بازن حتی جمعه

سرماش رو نگفتم شهر سردیه منظورم اینه خیلی خنثی هستن

ویژگی منطقه رو ی رفتار تاثیر داره

اراک کوهستانیه ، مرامش هم طبق محیطش زندگی میکنن و رفتارشون بابقیه خیلی گرم نیست و حد و مرز زیادی دارن

دلیلی نمیبین با بقیه زیاد صمیمی بشن

کوووت کووووت کوووت 🤣🤣🤣🤣اره خب بجز اسفند ماه و فروردین باقی ماها جمعه ها بستن مغازه ها دیگه اولین ...

تو همین تاپیک اولین نفر نیستم 

نمی‌دونم 

چند بار رفتم و میرم بازم ب خاطر کار همسرم 

ولی خب 

شهرتون قشنگع ولی دل آدم میگیره شب تاریکه خیابون ها کثیف و آدمها داد میزنن 

انگار اومدی سال شصت 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید