2777
2789
عنوان

اراکیا واقعا چطور اینجا زندگی میکنید⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 2369 بازدید | 149 پست
اره عزیزم درست میگی اون قسمتا خیلی سر سبزهمنم اهوازیمدرسته همه ادما خونگرم نیستن کهجمعه ها هم واقعا ...

شرمنده ام کردی عزیزم ❤️ 

قربون دل مهربون و خونگرمت برم من

من بار رفتن قضاوت نمیکنم جایی رو میگم شاید عادت ندارم یا بد موقع رفتم 

بله حتما آدمهای خوب و مهربان مثل شما زیاد داره

خدا حفظت کنه❤️🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید

اهوازی ای مثلا شما؟؟

دستت درد نکنه

چقدر شهرتو قشنگ نشون دادی چقدر اخلاق مردم شهرتو نشون دادی 

آفرین بهت 

قومیت کثیف چیه میگی؟؟؟

چاقعا یه ذره جلو خودت خجالت نکشیدی ان حرفو زدی

تو کدوم قرن زندگی میکنی؟

سطح فرهنگتو نشون دادی عزیزم

بعد ما اهوازیا میگیم چرا  پشت سرمون حرفه

نگو هرچی میگن به خاطر خودمونه و حق هم دارن والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شرمنده ام کردی عزیزم ❤️ قربون دل مهربون و خونگرمت برم منمن بار رفتن قضاوت نمیکنم جایی رو میگم شاید ع ...

عزیزمی

داشتم نظراتو میخوندم

دیدم چقدر قشنگ حرف میزدید و تجربتونو میگفتید

ولی درست باهاتون صحبت نشد

دوست داشتم سلامی به شما داده باشم و عذر خواهی کنم اگر کسی به خاطر نظرتون ناراحتتون کرده و بگم اهواز امدی کمک خواستی در خدمتم♥️

متنفرم ازشون خیلی عوضین خیلییییییییییی رلم اهوازی بود ۵ سال باهم بودیم رابطمون کاملاااا جدی و همه خا ...

تجربه های شخصیتونو به همه تعمیم میدین چرا عزیزم؟

همه جا خوب و بد داره

این چیزا چه ربطی به قومیت داره

واقعا بعضیاتونو ادم نمیدونه چی بگه

عزیزمیداشتم نظراتو میخوندمدیدم چقدر قشنگ حرف میزدید و تجربتونو میگفتیدولی درست باهاتون صحبت نشددوست ...

حتما میام بازم برسبب کار همسرم و خیلی‌ دوست دارم هم هواش و جاده اش رو تا خنکه میام  

اومدم آبادان و خرمشهر هم رفتم و کلی ماهی هم برا فک و فامیل خریدیم خدایی تک بود ماهی ها

قیمت لباس و پوشاک واقعا خیلی‌ خوبه 

اگه چیزی گفتم چون دوست دارم اون خطه رو از رو دلسوزی گفتم تا قدر اون خطه  مثل بهشت رو بدونن  بهش برسن 

فدات عزیزم ❤️ لطف کردی ب من🌹

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
بیشتر ببینید
حتما میام بازم برسبب کار همسرم و خیلی‌ دوست دارم هم هواش و جاده اش رو تا خنکه میام اومدم آبادان و خ ...

اینبار که امدی برو ته لنجی آبادان

خوراکی خارجی قهوه روغن زیتون

لوازم بهداشتی آرایشی 

همه جنس خوب و مناسب

حتما تجربه خرید خوبی میشه براتون

کاملا درک میکنم چی میگی

ما خودمونم متوجه این چیزا هستیم

ولی یه نفر دو نفر نمیتونن چیزی رو تغییر بدن که...

تا وقتی یه سریا هنوز  نژاد پرستانه و قومیتی حرف میزنن 

به نظرت میشه این شهرو درست کرد؟

اینبار که امدی برو ته لنجی آبادانخوراکی خارجی قهوه روغن زیتونلوازم بهداشتی آرایشی همه جنس خوب و مناس ...

نه راستش منم دیدم کامنت  ها متاسف شدم گفتم کاش اون قشر و اون قوم این تاپیک رو نبینن ب نظرم همه ادمهای اون شهر  عضو یک خانواده اند قمر میکردم بعد این سال ب هم عادت کردن و همو دوست دارن پشت همه ک هستند ولی خب نمای جالبی ندارن این مدل حرف زدن و تیکه پروندن ب عضو خانواده ات

بیشتر ببینید
نه راستش منم دیدم کامنت ها متاسف شدم گفتم کاش اون قشر و اون قوم این تاپیک رو نبینن ب نظرم همه ادمها ...

همینطور هم هست عزیزم

خداروشکر وا واقعا همو دوست داریم

با هم خوبیم

ولی همیشه همه مثل هم نیستن

باید یکی دو نفر باشن دید بقیه رو عوض کنن

تجربه های شخصیتونو به همه تعمیم میدین چرا عزیزم؟همه جا خوب و بد دارهاین چیزا چه ربطی به قومیت دارهوا ...

نظر اکثریت راجب این قومیت مثل منه👌

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
همینطور هم هست عزیزمخداروشکر وا واقعا همو دوست داریمبا هم خوبیمولی همیشه همه مثل هم نیستنباید یکی دو ...

اگه شما عرب هستی باید بگم اولین کسی هستی ک دیدم عربی و باشعوری اگ ناراحت شدی عذر میخوام عزیزم منو ببخش🥲 ولی من بشدت خاطرات بدی از این قوم دارم الان با دیدن کامنتت دوباره خاطراتم زنده شد و گریم گرفته😭

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
نظر اکثریت راجب این قومیت مثل منه👌

همیشه نظر اکثریت درست نیست

قضاوت طبق نظر اکثریت هم خیلی کار اشتباهیه عزیزم

شاید شما تجربه خوبی نداشته باشید

ولی این به خاطر اینه که طرفتون ادم درستی نبوده

نه کل اون قوم

به حای اون یه نفر هم

من ازت عذر میخوام

ولی به جاش اونو پای همه حساب نکن عزیزم ♥️

اگه شما عرب هستی باید بگم اولین کسی هستی ک دیدم عربی و باشعوری اگ ناراحت شدی عذر میخوام عزیزم منو بب ...

شما لطف داری عزیزم

بله من عربم

خواهش میکنم عزیزم ممنونم بابت عذر خواهی♥️

ببخشید اگر با یاد آوری اون موضوع باعث ناراحتیتون شدم

خدا برات جبرانش کنه انشالله

به حق این شب که آخرین شب ماه رمضانه

ایشالله خوشبت شی طوری که دیگه یادت نیاد گذشته رو

میدونی عزیزم؟

همه جا خوب و بد داره

ما بین خودمونم از یه سری افراد خوشمون نمیاد و باهاشون ارتباط نمیگیرم

از قضا همونا باعث میشن همه قضاوت شن..

و این خیلی ناراحت کنندس

دور از جون همه عذر میخوام ولی

ما عرب کثیف داریم عرب دزد داریم عرب خائن داریم عرب فاسد داریم عرب کلاه.بردار داریم عرب بد اخلاق داریم

ولی اینا قبل عرب بودن آدم ان

و این صفات مخصوص عربها نیست

بین همه آدما تو هر کشوری تو هر قومی پیدا میشه

خیلی ناراحت میشیم وقتی میبینم به واسطه یه اقلیت داریم قضاوت میشیم

من ادعایی ندارم ولی به نظرم باید قبل از قضاوت یک قوم حداقل باید ۱۰/۲۰ نفر از اقشار مخلفشو خوب شناخت

شما لطف داری عزیزمبله من عربمخواهش میکنم عزیزم ممنونم بابت عذر خواهی♥️ببخشید اگر با یاد آوری اون موض ...

مرسی از ارزوی خوبت عزیزم🤍

بله درسته حرفتون علاوه بر ضربه ی بدی که زدن کلی هم فحش و توهین از طرفشون خوردم به معنای واقعی خورد شدم واسه همین خیلی کینه گرفتم