2777
2789

خب این زندگی مشترک نمیشه که اونا از همه چی اطلاع داشته باشند شاید من یه حرف خصوصی میزدم واقعاً برام سواره که اونارم یعنی می‌رفت خبر میداد؟

میشه برای سلامتیم یه حمد بخونید 😍 

کات کن به درد نمیخوره 

ابرو به من کج نکن 🤨 کج کلاه خان یارمه🤠                                             خوشگلمو خوشگلم😌 دل ها گرفتارمه😎                                                            یکه زن و یکه سوارم🏇 هیچ کجا رقیب ندارم 🤸‍♀️                                              عاشق اسب سفیدم 🫏 دختری چابک سوارم 🐎🏃‍♀️                                             گیسو نگو کمنده والا💇‍♀️ چین تو چین و بلنده والا 🫦🤭

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون حرفت عمومی بود رفته گفته وگرنه ازکجامیدونی خصوصیو میگه.بهش میگفتی دلم میخواد رازنگهدارباشی و صادق 

پسرا هم زرنگن میخوان حرف بکشن برن به خانوادشون بگن ببینن این دختربدرد زندگی میخوره یا نه 

خب شاید چون سوالاتت خصوصی نبوده رفته گفته البته شاید مربوط به مراسم و خانوادشم میشده زود عقد نکنی تا ...

احساس میکنم بچه ننه هست ۲۸سالشه

به نظرم توی مرحله ی آشنایی که شامل خواستگاری، نامزدی و عقد میشه اینکه یه سری مسائل به خونواده ها اطلاع داده بشه ایرادی نداره واقعا،مثل خلق و خو و رفتار دختر و پسر،عقایدشون،شخصیتشون و... اونم در صورتی که والدین واقعا قصد راهنمایی و کمک به جوونا رو داشته باشن.اتفاقا لازم هم هست، البته این عقیده ی شخصی من هست و ممکنه شما و خونوادتون متفاوت باشید.

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓

خب اخلاقشو شناختی 

مناسب نیست 

من اولین بار که باهاش صحبت کردم 

گفتم من جهیزیه ی خیلی زیادی ندارم 

چون سنم کم بود و فکر میکردم اونا وضع مالشون خوبه 

که داغون بودن

عقد هم کردیم 

کل شهر رو پر کرد که زنم جهیزیه نداره  

خوب باهم ۲×۲=۴تا کنین الکی و مسخره بازی نرید عقد کنین

اون خییییییلی پیگیره میگه واقعاً دوستت دارم فقط مطمئن هستم از ظاهرم خیییییلی خوشش اومده کور کر شده.......البته اینم بگم اونا با ماشین یک ربع با ما فاصله دارند گفتم بیا محل ما خونه بگیر قبول نکرد احساس میکنم مادرش نزاشت 

خب اخلاقشو شناختی مناسب نیست من اولین بار که باهاش صحبت کردم گفتم من جهیزیه ی خیلی زیادی ندارم چون س ...

نمیدونم واقعاً هیچ کس راهنماییم نمیکنه منم تجربه ای ندارم..... خواهرم و خانوادم خودشونو قشنگ کشیدن کنار میترسم گند بزنم به ایندم 

نمیدونم واقعاً هیچ کس راهنماییم نمیکنه منم تجربه ای ندارم..... خواهرم و خانوادم خودشونو قشنگ کشیدن ک ...

چرا خودشون رو کشیدن کنار؟! 

🍓چرا معمولی؟ وقتی میتونی بهترین باشی!🍓