2777
2789

اگه بابام بتونه درستش کنه و هزینه ای از لحاظ اقتصادی و زمانی نبره هیچی نمیگه و دست به کار میشه 

اما امان از روزی که همچین اتفاقی نیوفته ..... 

رسما فاتحه تخریبگر اون وسیله خونده هست

دوست عزیزی که معتقد هستی هرکی دوست پسر داره خرابه ، هر دختری که حجاب نداره عقده ای هست و هر خانم مطلقه ای قصد داره شوهر شما رو از چنگتون در بیاره و از شما بی ارزش تر هستش ازتون عاجزانه خواهشمندم هرجا کامنت های منو دیدید لطفا روشون ریپلای نزنید چون مم واقعا اعصاب ندارم با امثال شما بحث کنم . ضمنا اینم بگم اگر به عنوان امر به معروف و نهی از منکر دلی رو توی این سایت میشکنی و بعد از اذان رو به قبله شروع به عبادت میکنی از حیوان هم نجس تر هستی ! لااقل اگر از بنده های خدا شرمی نداری از خدای بالاسرش کمی بترس .....

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

الان سشوارمون داره خراب میشه

مادرم میگه تقصیر توعه (یعنی من) و میگه الان تو این گرونی سشوار هم باید بخرم (حالا هنوز نسوخته هااااا ولی صدای بدی میده از الان تا سوختن کامل باید غرشو بزنه😂)

حق هم داره خدایی با این قیمتا ولی خب

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیلی خندیدم خودم پست گذاشتم یاد بابام افتادم اشکام داشت میومد یکهو کامنتت رو دیدم خندیدم ...

فدات شم😂

والا بخدا 

این دوتا ننه بابای من فقط برا همدیگه رمانتیکن من از جوب اوردن😂

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go

فدات شم😂والا بخدا این دوتا ننه بابای من فقط برا همدیگه رمانتیکن من از جوب اوردن😂

خداحفظت کنه الهی خیلی شیرینی 🥰😍😘

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ولم کن تروخدا چشم زدن چیه اخه😂

بخدا ندیدی که

انشالله هیچوقت هم نبینی

حالا وسیله هیچی

من خودمو چشم زدن

از دم دلشون افتادم زمین 😑منی که اصلا تو عمرم زمین نیوفتادم حتی بچکی مادرم می‌گفت 😐

الان سشوارمون داره خراب میشهمادرم میگه تقصیر توعه (یعنی من) و میگه الان تو این گرونی سشوار هم باید ب ...

سشوار کلا زود خراب میشه 

این سری جنس خوب بگیرین خواهر 

بیشتر کار کنه واست

اگه بابام بتونه درستش کنه و هزینه ای از لحاظ اقتصادی و زمانی نبره هیچی نمیگه و دست به کار میشه اما ا ...

اوه خدا نیاره اون روز رو✋🏻

ولی گرونی هم هست بعضیا واقعا مشکله براشون

بخدا ندیدی کهانشالله هیچوقت هم نبینیحالا وسیله هیچیمن خودمو چشم زدناز دم دلشون افتادم زمین 😑منی که ...

ببین دیدم اتفاق یهویی ولی گردن چشم ننداختم😂

اخه اگ بش باور داشته باشم ترسو میشم

No, take me home, take me home where I belong ;I got no other place to go