2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من سشوار فیلیپس شنیدم خوبهولی واقعا آدم نباید مارک متفرقه ایرانی بخره ..اونم سشوار که آدم هر روز است ...

اره اتفاقا از این مدل های که سرش برس میخوره دارم از فیلیپس اونم مال ۱۵ سال پیشه ولی هنوز کاملا سالمه😂

الان نگاه کردم قیمتش هم مناسبه حالا اگه حضوری هم بتونم جایی پیدا کنم خوبه 

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
یعنی یه وسیله گرون قیمت خراب بشه هیچی نمیگه ؟🤔

مث یخچال؟

نه یخچالمون آب مزداد محل نمیداد هعی 

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست 

اره اتفاقا از این مدل های که سرش برس میخوره دارم از فیلیپس اونم مال ۱۵ سال پیشه ولی هنوز کاملا سالمه ...

چه عالی که تا الان کار کرده

باز من فکر میکنم جنسای قدیم بهتر از الان بودن

حتی همین فیلیپس

آره قیمتش زیاد نیست

چه عالی که تا الان کار کردهباز من فکر میکنم جنسای قدیم بهتر از الان بودنحتی همین فیلیپسآره قیمتش زیا ...

دیگه چاره ای نیست 

بازم بهتر از این متفرقه هاییه که اسمش هم به گوش آدم نخورده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

بیشتر ببینید
یه مارک دیدم اصلا نتونستم بخونم چیه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣🤣😑این بود AEC

کاش پول داشتم دایسون میخریدم از قطار ادا جا نمیموندم🥲

بیشتر ببینید
کاش پول داشتم دایسون میخریدم از قطار ادا جا نمیموندم🥲

اونم دیگه خیلی یهویی معروف شد

چون موج عجیبی از بلاگر ها تبلیغش رو کردن

نمی‌دونم خوبه یا بد

ولی کاراییشو دوست دارم . همه کارس

اونم دیگه خیلی یهویی معروف شدچون موج عجیبی از بلاگر ها تبلیغش رو کردننمی‌دونم خوبه یا بدولی کاراییشو ...

اگه واقعا همون جوری باشه که نشون میدن خیلی خفنه ولی خب گران است 😂

بیشتر ببینید