2777
2789

من مادرم سرطان داره منم الان علائمتو دارم درد زیاد دارم انگار دارن چاقو میزنن نیشگون میگیرن استخوانم و بدنمون درد شدید دارم که خوب نمیشه نزدیکه 1 سال شده آزمایش خون چکاپ دادم سالم بود ولی درد داره منو از پا در میاره علائم داره بیشتر میشه و نمیتونم دردشو تحمل کنم نمیدونم چه دکتری برم دیگه متخصص سرطان خون انکولوژی میتونه بجز سرطانه خون سرطان هایه دیگه ی اعضایه بدن رو تشخیص بده؟ تاحالا هر دکتری رفتم هیچ جوابی نگرفتم میگن چیزی نیست و از سر خودشون باز میکنن هیچکی نمیگه این همه درد شاید خطرناک باشه شاید یه چیزیش باشه دارم از ترس میمیرم نگین که چیزی نیست چون درد وحشتناک دارم استخوانم فریاد میکشن مخصوصا استخونایه دنده و قفسه سینه و کمر و لگنم اگه کسی اطلاعات داره بهم بگه لطفا

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

عزیزم پت اسکن بده.از فرق سر تا کف پا هرمشکلی باشه مشخص میشه.و از اسنپ.بخش دکتر.بخواه برات ازمایش گلبول سفید بنویسه.هزینه زیادی هم نداره.سرطان با گلبول سفید و پت اسکن مشخص میشه.

باید بری سی تی اسکن یا ام ار آی بدی هر چی باشه داخلش مشخصه ولی اگه یه ساله این مریضی نیست چون این مریضی تو یه سال طرف رو میکشه

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
بله میتونن تشخیص بدن ازمایشات مختلفی میگیرنانشاالله که مادرتون شفا پیدا کنه و تن خودتونم سلامت باشه

دآرم از ترس میمیرم همینطور از درد دارم از پا میوفتم برامون دعا کنید من میترسم نمیخوام بمیرم

دآرم از ترس میمیرم همینطور از درد دارم از پا میوفتم برامون دعا کنید من میترسم نمیخوام بمیرم

توکلتون بخدا انشاالله که چیزی نیست میفهممت مادربزرگ منم تازگیا تست سرطانش مثبت شده خیلی سخته

هرچه زودتر اقدام کنید لطفا