2777
2789
عنوان

سوال شرعی دارم خانمهای مذهبی بیان لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 31 پست

عزیزم اگر قهوه ای بود که هنوز یعنی زمانش تموم نشده و ادامه داره ولی اگر خیلی کم رنگ بود و احساس کردین دیگه تمومه. امشب کمی قبل از اذان صبح یه تیمم بدل از غسل انجام بدین یعنی نیت میکنین که تیمم بدل از غسل انجام میدم قربتا الی الله و چیزی نمیخورین اگر فردا صبح یا ظهر دیدین که دیگه ادامه نداره و لکه بینی ندارین برو غسل رو انجام بده ولی اگر دوباره لکه بینی بود روزه نباید بگیری. چندروز قبل این جوری شده بودم واز خانمی مطمئن پرسیدم اینجوری جواب دادن.

من مذهبی آدم هم از پس سوالات پروئید ی تو ماه رمضون برنمیام همیشه میزنم گوگل

وای آره ماه رمضون همیشه حساس میشم

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مجردم روم نمیشه اون وقت صبح برم حموم خانواده میفهمن😥

اشکال نداره روزه مهم تره 

من خودمم این ماه اینجوری پاک شدم ساعت ۲.۳ صبح که مطمئن شدم پاک شدم رفتم غسل کردم 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

عزیزم اگر قهوه ای بود که هنوز یعنی زمانش تموم نشده و ادامه داره ولی اگر خیلی کم رنگ بود و احساس کردی ...

چه جالب واقعا میشه اینجوری چون من روم نمیشه ۴ صبح برم حموم  مجردم بعدم تا ظهر باید صبر کنم 

اشکال نداره روزه مهم تره من خودمم این ماه اینجوری پاک شدم ساعت ۲.۳ صبح که مطمئن شدم پاک شدم رفتم غسل ...

آره 

خوب من چون باکرم چک کردن با دستمالم برام سخته کاش راه اسونتری بود برای چک کردن

اگر مطمئنی بالاتر از 10 روز میشه، حکمی که میدین اشتباه

خودم لکه بینی داشتم از جاریم پرسیدم گفت تا ۱۰ روز لکه بینی داشتی روزه قبول نیست استاد حوزه هست.الان هم دوباره نگاه کردم گوگل همینو نوشته بود

آره خوب من چون باکرم چک کردن با دستمالم برام سخته کاش راه اسونتری بود برای چک کردن

نمیخواد فرو کنی بعد دستشویی که میخوای خودتو خشک کنی ببخشید دستمال  بذار بین فرج  یه زور بزن اگه چیزی باشه میاد بیرون البته بیشتر وقتا بیرون نمیاد هی باید چک کنی 😑 پد روزانه بگیر روزای لکه بینی استفاده کن 

هم لکه رو نشون میده هم لباس زیرت کثیف نمیشه هم نمیخواد نوار بذاری هدر بره

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ببخشید قبل پریود اگه لکی بیاد در حد خیلی کم باید براش غسل کرد ؟

خون پریود باید ۳ روز مداوم باشه یعنی اگر لکه ببینی و معذرت بخوام داخل بدنتون خون باشه حتی خارج نشه ولی درونتون باشه حیض محسوب میشه اما فقط لکه باشه و داخل رو چک کنید و تمیز باشه حکم استحاضه داره احکام استحاضه رو مطاله کنید