2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6073 بازدید | 151 پست
از شیوه تایپ کردن و اتفاقی که از نزدیک شاهدش نبودید متوجه خیلی چیزها نشید.

چرا عزیزم از طرز تایپ کردن استفاده از کلمات میشه تا حدودی پی به شخصیت آدم ها برد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پدری که دست روی طفل خردسال بلند می کنه به دخترش و خانوادش محبت نکرده هیچ حرمتی نداره خود دین هم همیش ...

الان همه معلم اخلاقن اما امان از روزی که یکی به بچشون بگه بالا چشمت ابروعه

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
پدر شوهرم سه تا نوه‌هاش وقتی خوابن می‌پره سرشون ولی بوسشون می‌کنه بغلشون می‌کنه

ببخشید اعصابم خورد شد از. دست پدرت الهی دستش بشکنه منم پدربزرگم مثل پدرتون بود خیلی بی رحم بود وقتی فوت شد هیچکدومموم حتی سر خاکش نرفتیم و این نفرت هنوزم مونده🥲

😎💚🐬
چه خوب زود فهمیدی منم از طرز نوشتن شما فهمیدم چی هستی

عزیزم همیشه حقیقت تلخه کارسختی نیست باور کن از نوشته و طرز تایپ کردن هم میشه پی به شخصیت ادم ها برد 

یه سوال استارتر عزیز،بدون گارد وعصبانیت،واقعا نمیخوام ناراحتت کنم،واقعا میشه یه لحظه تودلت به این فکرکنی اگه همین پسرت که اینقدر دوسش داری یک روز به خاطر بچش روی تو دادبکشه چه حالی میشی؟میخوام توجهت رو به این جلب کنم که اون شخص هرکسی نیست پدرته،یعنی همون کسی که توهرکاری برای بچت کردی برای توکرده،میگی محبت نکرده ولی دوست که داشته،به خاطر رفاه شنا کارکه کرده،حالا میگیم اصلا شمابدون پول بابات بزرگ شدی ومادرت خرجتو داده .بالاخره اگه بابات نبود که تو نبودی...هرچندخودتم میدونی الان به خاطر عصبانیتته که داری تمام تلاشش برای زندگیتو نادیده میگیری...به نظرم هم برو ازدل بچت دربیار کارپدرتو،هم از دل بابات کارخودتو....دل پدرشکستن بدجور پیش خدا سنگینه خدایی نکرده خدا جواب میده ها...توقران خدانگفته به چت چیزی نگو ولی گفته به پد مادرت حتی نگو اف،پس یعنی ما وظیفمون درمقابل پدرومادر بیشتره هرچند عشقمون به فرزند زیادتره

الان همه معلم اخلاقن اما امان از روزی که یکی به بچشون بگه بالا چشمت ابروعه

من با مقدس سازی پدر یا مادر کاملا مخالفم  به نطرم پدرت کارش به شدت اشتباه بوده من بودم اصلا بچمو تنها پیشش نمیزاشتم. 

😎💚🐬
کسی حمایت نخواستولی وقتی از اوضاع زندگی‌کسی خبر ندارن نمیشه حکم صادر کرد.میگه پدرم محبت نکرده به ما ...

چه خوب حرف دل منو زدی اینادما فقط بلدن قضاوتت کنن

عزیزم چرا یه درصد احتمال نمیدی این حرکت غیر ارادی باشه من خودم کسی تو خواب بیدارم کنه اصلا نمی‌فهمم چی میگم بارها شده مامانم ناراحت میشن ولی خودم اصلا یادم نیست چی گفتم

یه سوال استارتر عزیز،بدون گارد وعصبانیت،واقعا نمیخوام ناراحتت کنم،واقعا میشه یه لحظه تودلت به این فک ...

پدری که وقتی میایم خونش استرس میگیره یدونه تخم مرغ بخوریم پدره؟ من اگه با بچم همچین رفتاری کنم آره سرم داد بزنه اصلا تردم کنه عزیزم هر موجود زنده ای می‌تونه پدر بشه اما پدر بودن کار هر کسی نیست 

چراتحمل شنیدن حرف حق رو نداری عزیزم مطمئنا تو این مدتی که اینجا بودی برخوردها و اتفاقات دیگه ای هم پ ...

امیدوارم حال دل توهم خوب بشه میدونم ناراحتی ودلت شکسته منکه تو رو نمی شناسم ماها ازروی حرفای خودت نظر میدیم مهمون وقتی بیشتراز دوسه روز بمونه میشه جزیی از اون خانواده میزبان یکی دوروز تحمل می کنه رعایت می کنه ولی بعدش ممکنه کم بیاره حالا اون میزبان میتونه پدر آدم هم باشه

عزیزم وقتی تاپیک میزنی پس باید انتظار داشته باشی بعضیا چیزایی بگن که با نظر شما یکی نباشه همه که مثل هم فکر نمیکنن نظر ها و عقاید متفاوته شما حق بی احترامی نداری

ببین من کار پدرت اصلا تایید نکردم یا نگفتم پسرت بی ادبه چون کارش بی ادبانه نبوده و شیطنت بچه گانه بوده من فقط میگم سریع گارد نگیر خودت کنترل کن الان خودت یه دور تاپیکت بخونی می بینی جواب بعضی کاربرها چقدر به تندی دادی

عزیزم همیشه حقیقت تلخه کارسختی نیست باور کن از نوشته و طرز تایپ کردن هم میشه پی به شخصیت ادم ها برد

آره شما با شخصیت دعا میکنم یه روز تو جای من بشینی همین تورا بس...