2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

6024 بازدید | 151 پست

ما شهرستان زندگی میکنیم عید مجبوریم بیایم خونه پدر مادر بمونیم امشب پدرم زود خوابید تازه هنوز دو دقیقه نبود خوابیده بود که پسر چهارسالم رفت بالا سرش و نگو پدرم ترسیده محکم بهش سیلی زد جوری که صدای سیلی تا آشپرخونه اومد منم عین دیوونه ها شدم عصبانی شدم و جیغ و داد کردم و همه چیو بهم زدم من اجازه نمیدم کسی به بچم دست بزنه گفتم از فردا اینجا نمیمونم میرم دیگه.

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

بابات چی گفت

کاربری جدید نیستم کاربری قبلیم ترکید . بابام به رحمت خدا رفته. کاش زنده بود. لطفا برای ازدواجم دعا کن.                                              https://harfeto.timefriend.net/17280721063689

بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسرت شیطونی کرده مواظب نبودی پدرت هم غریبه که نبوده یه کم حرمت نگه میداشتی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
بیشتر ببینید

ای بابا ....

نمی‌دونم چی بگم 

منم رو‌بچم حساسم تاحالا هم نشده خانوادم نگاه چپ کنن تو‌موقعیتت نیستم ولی نمیشد آروم می‌گرفتی ...چه میشه کرد پدره...

😍 خانوم معلم آینده 📚👩🏻‍🏫 🌱یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱       یه دختر چادری هستم🙋🏻‍♀️  ارادت خاصی به خانوم حضرت فاطمه زهرا دارم و آقام حسین 😍🌅 و من یَتَوَکل الله.     متاهل و صد البته متعهد 😌🌱                                                💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

بیشتر ببینید