2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6109 بازدید | 151 پست
معلم اخلاق نمیشن توجه کنی استاتر به تندی داره جواب میده دلیل نمیشه اینجا هر کی تاپیک زد سریع همه حما ...

کسی حمایت نخواست

ولی وقتی از اوضاع زندگی‌کسی خبر ندارن نمیشه حکم صادر کرد.

میگه پدرم محبت نکرده به ما پدری نکرده

یکی میگه چرا میری

چون مادر هم داره!

چون خانواده خوب یا بد بارش تا آخر عمر روی دوش آدمه.

چون خودم یه همچین پدری داشتم و‌ دارم می‌دونم.

کار کمی هم نکرده زده توی گوش بچه‌اش 

ممکنه لکنت بشه…

حمایت نکنن گارد هم نگیرن

بخاطر مادرم میام فک نکنم حق نداشتنم به شما ارتباط داشته باشه

ول کن دیگه اسی قفل کن برو اومدی آروم بشی بدتر جوش آوردی برو با بچت برس بوسش کن باهاش حرف بزن بذار این خاطره بد از ذهنش پاک بشه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پلاس چیه عزیزم؟؟ خونه پدرشه.. بچه تا اخر عمر برای پدرمادرش بچست هر چقدرم بمونه اسمش پلاس شدن نیست. ...

اا چه جالب برای پلاس شدن میشه بابا و اون بچشه ولی بعدمیتونه بی احترامی کنه.....واقعا مردم ایران همیشه همینن بدون فکرعمل میکنن فقط نگاه میکنن ببینن چی باکلاسیه ازنظرشون،قبلا بدون فکرپدرسالاری مطلق بودالان افراطی فرزندسالاری،،اخه یکم تعادلم خوبه،پدرادم حرمت داره،چطور وقتی موقع خدمات دادنه میشه پدربعدش میشه غریبه،واقعا به کجا چنین شتابان،عقلم خوب چیزیه به خدا

اتفاقا بچه من خیلی با ادبه الان رفته بالا سرش زشته؟ معنی زشتم فهمیدیم. بچه من به قدری باادبه وقتی یک ...

حق داریی گلم بچه چهار ساله گاهی وقتها درکی از سکوت ندارن ولی پدرتون هم نباید میزدم نهایت یه تشر میزدش  اونوقت شما اینقدر جوش نمیاوردی تاره خودتم با بچت دعوا میکردی که بیل این ور بابایی خوابه ولی وقتی دید سیلی زدش اینگار کل بچگی خودت اومد جلو چشمت و بی محبتیش و اینطوری واکنش نشون دادی 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

من هر کس به خودم و بچم بی حرمتی کنه میدونم باهاش چیکار کنم

باشه فقط تو بی حرمتی کن درآسمون خدا باز شده شما و بچه تون فقط آدم هستین و قابل احترام من که تورا نمیشناسم دشمنت هم نیستم ولی رو رفتارت دقت کن 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
پلاس چیه عزیزم؟؟ خونه پدرشه.. بچه تا اخر عمر برای پدرمادرش بچست هر چقدرم بمونه اسمش پلاس شدن نیست. ...

پدر شوهرم سه تا نوه‌هاش وقتی خوابن می‌پره سرشون ولی بوسشون می‌کنه بغلشون می‌کنه 

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
اینجا تاپیک‌ زدی بدتر اعصابت رو به هم بریزن؟حوصله داریاینجا الان همه معلم اخلاق میشن برات

شاید باباشون خوبه و شرایط منو درک نمیکنن

کسی حمایت نخواستولی وقتی از اوضاع زندگی‌کسی خبر ندارن نمیشه حکم صادر کرد.میگه پدرم محبت نکرده به ما ...

من که کار پدرش تایید نکردم ولی ازرفتار استاتر میشه تا حدودی متوجه خیلی چیزا شد

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
یادم نمیاد کلمه ی بی ادبانه ای گفته باشم ولی مشکلی نیست، بچه ات امشب به اون چیزی که حقش بوده رسیده.

ایشالا سر بچت بیاد تا بفهمی چی بلغور می‌کنی 

اتفاقا من همیشه پدر مادرمو میبرم خونم و از خدامه یکسال بمونن خودتو با ما مقایسه نکن

چراتحمل شنیدن حرف حق رو نداری عزیزم مطمئنا تو این مدتی که اینجا بودی برخوردها و اتفاقات دیگه ای هم پیش اومده که پدرت اینطوراز کوره درمیره وبچه رو سیلی میزنه وتوهم اینجوری منفجر میشی من خانوادم یسال نمیمونن خونم چون خونه هامون ور دل همه ولی حریم همدیگه رو رعایت می کنیم مرتب همدیگه رو خداروشکر می بینیم ولی حال همدیگه رو رعایت می کنیم 

من که کار پدرش تایید نکردم ولی ازرفتار استاتر میشه تا حدودی متوجه خیلی چیزا شد

چه خوب زود فهمیدی منم از طرز نوشتن شما فهمیدم چی هستی 

اا چه جالب برای پلاس شدن میشه بابا و اون بچشه ولی بعدمیتونه بی احترامی کنه.....واقعا مردم ایران همیش ...

پدری که دست روی طفل خردسال بلند می کنه به دخترش و خانوادش محبت نکرده هیچ حرمتی نداره خود دین هم همیشه این نوع مردان رو لعنت کرده. اون خونه خونه مادرش هم هست مادری که سال ها زحمت کشیده فقط خونه پدری نیست عزیزم. همیشه باید درهاش به روی این خانوم باز باشه چون خانوادشه. من کاملا حق بهش میدم عصبانی بشه هر چقدرم بچش بد بوده سنی نداشته نباید اینطوری با این شدت سیلی میخورد

😎💚🐬
چراتحمل شنیدن حرف حق رو نداری عزیزم مطمئنا تو این مدتی که اینجا بودی برخوردها و اتفاقات دیگه ای هم پ ...

خوشبحالت پدر خوبی داری من که هیچوقت نداشتم