2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6073 بازدید | 151 پست

استارتر مردم که با بچه دشمنی ندارن 

من می فهمم عصبی هستی ولی اینقدر تند جواب نده

خیلی ها گفتن شاید رفتارش غیر ارادی بوده

یا ممکن بوده بلایی سرش بیاد از ترس و باید مراقب بودی بچه نمی‌رفت

در هر صورت نباید اینجوری حرف می‌زدی

اینجا کلی آدم هستن با تجارب مختلف 

تنها بهش تذکر می‌دادی 

جلو شوهرت پریدی به پدرت به خودت ضربه زدی 

الان شوهرت فک می کنه بی خانواده ای و اختلاف پیش اومده 

جرات می کنه باهات هر جوری می خواد رفتار کنه 

جلو شوهرت وانمود کن از پدرت حساب می بری تا اونم ببره

فردا کلی سرکوفت بهت می نه و خودت اذیت میشی

بچه هم گناه داره

به هر حال بچه چهار ساله اشتباه کرده ولی بچه تا اشتباه نکنه که یاد نمیگیره چی اشتباه هست چی درسته نباید سیلی می خورد

امیدوارم غیرارادی بوده باشه 

خوشبحالت پدر خوبی داری من که هیچوقت نداشتم

الهی عزیزم نمیدونم چی بگم واقعا فقط میگم اگه حس می کنی بابات خوب نیست یا ازرفتارش راضی نیستی سعی کن فاصلتو باهاش حفظ کنی یااگه محبوری اونجا بری بچتو کنترل کنی که کمترتنش ایجادبشه 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال استارتر عزیز،بدون گارد وعصبانیت،واقعا نمیخوام ناراحتت کنم،واقعا میشه یه لحظه تودلت به این فک ...

دل شکستن فرزند هم عاقبت بدی داره عزیزم پدرش در واقع دل دو نفر شکونده اول پسر بچه دوم مادرش حتی جبران نکرده. اتفاقا اگر خود استارتر همین اتفاق تجربه کنه خوبه بهش تذکر داده بشه هر بزرگتری مقدس نیست و باید اشتباهشو بفهمه. همین مقدس سازیه بدون دلیل شده که باعث شد انقدر به بدبختی بیفتیم در جامعه

😎💚🐬
ما تا ۱۳ می‌مونیم همیشه خودش هم وقتی شهرستان بود میومد خونه پدرش میموند

حالا شاید عکد نبوده حالا بوده باشه هشت روز گرفتی خوردی خوابیدی شوهرت هم اوردی...دیگه این الم شنگه چیه جلو شوهرت راه انداختی.همین کاراتون فردا باعث بی حرمتی بچه ب خودتون میشه

حالا شاید عکد نبوده حالا بوده باشه هشت روز گرفتی خوردی خوابیدی شوهرت هم اوردی...دیگه این الم شنگه چی ...

شما از کجا میدونی چجوری خوردم خوابیدم؟ وقتی یه چیزی رو نمیدونی و شاهدش نیستی قضاوت نکن خدا تو دامنت میذاره

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
پدری که وقتی میایم خونش استرس میگیره یدونه تخم مرغ بخوریم پدره؟ من اگه با بچم همچین رفتاری کنم آره س ...

وقتی دوست نداره بمونید چرا میمونید؟برو خونه خانواده همسرت بمون.من تو ی شهر هستید بامادرم حوصله بچهام نداره بخصوص شیطنت پسر چهارسالم .حوصلم سرمیره غصه میخوره ولی دیر ب دیر میرم.از بس میرم غر میزنه دوس ندارم برم

دل شکستن فرزند هم عاقبت بدی داره عزیزم پدرش در واقع دل دو نفر شکونده اول پسر بچه دوم مادرش حتی جبران ...

مقدس سازی نکردم،اتفاقا الان داره برعکس میشه جامعه...شده فرزند پرستی،اصلا نباید چیزی به بچه گفت،من منظورم این جریان نیست با کتک زدن که قطعا مخالفم،ولی منظورم اینه که احتمالا بااین سیری که جامعه داره پیش میره هم بچه ها به شدت لوس و بی مسئولیت میشن هم هیچ احترامی برای بزرگتر باقی نمیمونه،به هرحال اینکه بزرگتری که تجربش بالاتره مدیرجامعه باشه بهتره تا بچه ای که هیچ تجریه ای نداره وبقیه بشن غلام حلقه بگوشش،کاش یکم جوگیرنبودیم ماایرانیا،بخدا تمام اشتباهاتمون به خاطر جوگیربودنمونه

شما از کجا میدونی چجوری خوردم خوابیدم؟ وقتی یه چیزی رو نمیدونی و شاهدش نیستی قضاوت نکن خدا تو دامنت ...

اخه خونه پدرت بودی.میگی موندم شام و ناهار یعنی باخودتون بوده؟من بودم نمیموندم شاید یکی دوروز

مقدس سازی نکردم،اتفاقا الان داره برعکس میشه جامعه...شده فرزند پرستی،اصلا نباید چیزی به بچه گفت،من من ...

قبلا با بچه ها کار کردم  عزیزم و متوجه هستم که منظورتون چی هست منم مخالف لوس کردنشون هستم اتفاقا باید بهشون جاهایی سخت گرفت ولی کار پدرش خیلی بد بوده میتونست دست بچه بگیره  ببره بیرون به دخترش بگه میخام بخابم و در اتاقشو ببنده به همین راحتی. بعدش مادر باید تذکز بده که وقت خواب پدربزرگ و دیگه نباید بره و در همین حد کفایت می، کنه

این بچه این سیلی تا اخر عمر یادش میمونه.... 

😎💚🐬
چه خوب درکم کردی واقعا

الازم ناراحت نباش ولی خوب کردی درسته پدرتون هست و احترام بزرگتر و کوچیکتر از این حرفهای لوسانه ولی این شد یه حرکت که مبادا پدرتون دوباره بخواد این حرکت و بزنه 

چقدر زندگی زیباتر می‌شود اگر از محبت کردن به کسانی که لیاقت نداشتن دست برداریم 

قبلا با بچه ها کار کردم عزیزم و متوجه هستم که منظورتون چی هست منم مخالف لوس کردنشون هستم اتفاقا بای ...

سیلی معمولی که نبود صداش تا آشپزخونه اومد صورتش جای انگشت مونده بود، بعد آدمای اینجا علم اخلاق برداشتن که چرا پرخاشگری😭

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍
قبلا با بچه ها کار کردم عزیزم و متوجه هستم که منظورتون چی هست منم مخالف لوس کردنشون هستم اتفاقا بای ...

به شدت موافقم...رفتارپدرواقعا اشتباه بوده

ولی خداییش رفتار استارتر هم اشتباه بوده،حرمت بزرگتر باید حفظ بشه میتونست باپدرش قهرکنه یا بره اروم به خودش بگه که کارش اشتباه بوده حتی تند باهاش صحبت کنه نه اینکه جلوبقیه سرپدرش دادبزنه مخصوصا جلوی شوهر و بچش،چون هم شوهرش پررو میشه و حرمت پدرشو نگه نمیداره دیگه هم بچش یاد میگیره که میتونه سرپدرومادرش دادبزنه

به هرحال ماالان فقط میتونیم به اسی تذکر بدیم چون باباش نیست وگرنه به اونم باید تذکر میدادیم،پس اسی جان ناراحت نشو عزیزم

سیلی معمولی که نبود صداش تا آشپزخونه اومد صورتش جای انگشت مونده بود، بعد آدمای اینجا علم اخلاق برداش ...

عزیزم ناراحت نباش دیگه مامانت چیزی نگفت بهش؟ 

امیدوارم بهش تذکر بده

این هفته حتما ببرش معاینه گوش برای احتیاط... اکر انقدر محکم بوده.. به پسرت بگو دیگه سمتش نره اصلا  و مرتقب باش نزدیکش نشه

😎💚🐬