2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6029 بازدید | 151 پست
تو خونه باباتو با خونه شوهرخالت یکی میدونی؟؟؟اگه شوهرادم بمیره اون زن بره کجا خونه باباش خبکه میشه خ ...

اگه خونه ی خودش میدونست برا یه سیلی همه چیو بهم نمیزد 

اگر اون بچه ایه که به دنیاش اورده 

اونیکی پدریه کت یه عمر با بدبختی بزرگش کرده 

شما به بچه ات یاد ندادی نره بالای سر کسی که خوابیده میدونی امکان داشته بابات تو خواب سکته کنه؟؟؟ الب ...

من گاهی بچم وقت خواب میره سراغ باباش دعواش میکنم. حالا اون بیچاره چیزی نمیگه اما من اگر بودم جای شوهرم ده باره زده بودم کتلتش کرده بودم بچمو🤕😄

parasoo1989@

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بچمو نگه میدارم سفت و سخت نره بالای سر پدر یا مادرم ک خوابن سنشونم خیلی زیاد نیس پیر باشن چون بهرحال ممکنه بترسن، کار پدرت درست نبوده ولی بچت شیطونه کنترلش کن، منم دوروز میمونم عزیزم از روز سوم دیگه کم کم بدرفتاری و غر زدناشون شروع میشه

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
ولی واقعا بعضی بچه ها که اذیت میکنن زیاد نمونن بهتره، برادرزادم مثلا ساعت ۵ صبح ی وسیله بخواد بهش ند ...

استثناهم هست عزیزم درکل میگم ادم تو خونه باباش مهمون نیست

هرچه دادم به اوحلالش باد
من مغزم سوت میکشه یه زن از طرف همسرش براش مشکل پیش بیاد میره کجا؟؟؟؟

الان داستان مگه اینه؟؟؟؟!!!!! من مغزم سوت میکشه ک چرا‌ قیمه هارو میریزید رو ماستا. خدایی چ ربطی داشت. بله زمانای خاصصصصص خااااص و خاااص خونه پدر پناه ادم میشه . اما نه شرایط‌عادی و بچه ی شیطونو و....

parasoo1989@
مهمان فقط ۲روزاین صدبار گفتم اه بابا رعایت کنیدخونه بابا خونه خاله هیچ فرق نداره

ما تا ۱۳ می‌مونیم همیشه خودش هم وقتی شهرستان بود میومد خونه پدرش میموند

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

عزیزم بنظرم شما انگار یکم از زندگی عصبی هستی تاپیکانو خوندم .انگار ی خشم فروخورده ای داری انگار کلی گریه نکرده داری بنظرم برو یا ی همکلام پیدا کن خودتو خالی کن یا ی چیزی وگرنه بعدا مشترکین.الان انبار باروتی بعدا ی کبریت بکشن روت ترکیبی.البته جسارت نشه دیگ هممون میدونیم زندگی خیلی سخته اشکالی نداره ولی بعدا واسه همین بچتم سخت میشه 

اگه خونه ی خودش میدونست برا یه سیلی همه چیو بهم نمیزد اگر اون بچه ایه که به دنیاش اورده اونیکی پدریه ...

من دخترم ده باربره بالاسرپدرومادروبرادرم هرده باربغلشمیکنن و میبوسنش بچه اسمش روشه پدرش نبایدمیزد

هرچه دادم به اوحلالش باد
پسرت شیطونی کرده مواظب نبودی پدرت هم غریبه که نبوده یه کم حرمت نگه میداشتی

شیطونی نکرد اتفاقا پسر من آرومه چون میخواست باهاش بازی کنه فک کرده نخوابیده رفته بالا سرش من حرمت کسی که به بچم حرمت نذاره نگه نمیدارم. پدر من کلا آدم بی محبتی هست من از بچگی محبت پدر ندیدم

خب ترسیده عمدی نزده که بعدم پدر ادم کسی نیست بعدم چرا میرید میمونید خونشون

یعنی چی کسی نیست من به خودمم اجازه نمیدم دست رو بچه بلند کنم