ما شهرستان زندگی میکنیم عید مجبوریم بیایم خونه پدر مادر بمونیم امشب پدرم زود خوابید تازه هنوز دو دقیقه نبود خوابیده بود که پسر چهارسالم رفت بالا سرش و نگو پدرم ترسیده محکم بهش سیلی زد جوری که صدای سیلی تا آشپرخونه اومد منم عین دیوونه ها شدم عصبانی شدم و جیغ و داد کردم و همه چیو بهم زدم من اجازه نمیدم کسی به بچم دست بزنه گفتم از فردا اینجا نمیمونم میرم دیگه.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من بچمو نگه میدارم سفت و سخت نره بالای سر پدر یا مادرم ک خوابن سنشونم خیلی زیاد نیس پیر باشن چون بهرحال ممکنه بترسن، کار پدرت درست نبوده ولی بچت شیطونه کنترلش کن، منم دوروز میمونم عزیزم از روز سوم دیگه کم کم بدرفتاری و غر زدناشون شروع میشه
خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤
من مغزم سوت میکشه یه زن از طرف همسرش براش مشکل پیش بیاد میره کجا؟؟؟؟
الان داستان مگه اینه؟؟؟؟!!!!! من مغزم سوت میکشه ک چرا قیمه هارو میریزید رو ماستا. خدایی چ ربطی داشت. بله زمانای خاصصصصص خااااص و خاااص خونه پدر پناه ادم میشه . اما نه شرایطعادی و بچه ی شیطونو و....
پسرت شیطونی کرده مواظب نبودی پدرت هم غریبه که نبوده یه کم حرمت نگه میداشتی
شیطونی نکرد اتفاقا پسر من آرومه چون میخواست باهاش بازی کنه فک کرده نخوابیده رفته بالا سرش من حرمت کسی که به بچم حرمت نذاره نگه نمیدارم. پدر من کلا آدم بی محبتی هست من از بچگی محبت پدر ندیدم