2777
2789
عنوان

بابام به بچم سیلی زد

| مشاهده متن کامل بحث + 6036 بازدید | 151 پست
به شدت موافقم...رفتارپدرواقعا اشتباه بودهولی خداییش رفتار استارتر هم اشتباه بوده،حرمت بزرگتر باید حف ...

هر بزرگتری لایق احترام نیست دکتر هلاکویی هم میگه

خدایا نینی همه رو حفظ کن😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

استارتر مردم که با بچه دشمنی ندارن من می فهمم عصبی هستی ولی اینقدر تند جواب ندهخیلی ها گفتن شاید رفت ...

پدر من احترام خودشو جلوی داماد از بین برده خیلی وقته 

بیخیال بابا چرا گارد گرفتی نسبت ب همه ،اروم باش نفس بکش ،خیلیم پشت بچه ات در نیاا حالا نه اینکه بیخیال باشیاااولی پدر بزرگ فرق داره اون پاره قلبشه 

تادعوا هم نشده تایپیک و ببند 

هر بزرگتری لایق احترام نیست دکتر هلاکویی هم میگه

عزیزم ببین خداچی گفته دکترهلاکویی که مارو نیافریده ،حالا هرچقدرم روانشناس باشه که درحدخالق ما نمیشناسدمون...هرچنددکترهلاکویی اگه روانشناسی بلدبود که دوتازن طلاق نمیداد،باعرض پوزش قصدتوهین ندام فقط میخوام بدونید یه عده فقط میخوان باصحبتاشون مخاطب جذب کنن ولی اون نسخه هاهمیشه هم درست نیستن

عزیزم ببین خداچی گفته دکترهلاکویی که مارو نیافریده ،حالا هرچقدرم روانشناس باشه که درحدخالق ما نمیشنا ...

اتفاقا حقیقت رو گفته، راستی اگه حرف خداست که خدا عاق اولاد هم گفته پس فقط بزرگتر حق نیست 

الان همه معلم اخلاقن اما امان از روزی که یکی به بچشون بگه بالا چشمت ابروعه

چرا انقد گارد میگیری ؟!

تاپیک زدی همه بیان نظر بدن 

پدرت کار درستی نکرده که به بچه سیلی زده 

ولی کار شما هم تایید کننده نیس 

الان دخترداییم  بچه خوبیه اونروز گریه کرد ی چیزی میخواست 

عمه ش سرش داد زد 

زنداییم  با اینکه بعد سال ها بچه دار شده و ی دونه بچه داره. ولی به دل نگرفته 

چون فهمید کار بچش اشتباه بوده به چیزی اسرار کرده

شما وقتی میگی از پدرت محبت ندیدی برای آرامش اعصاب خودت مادرتو دعوت کن پیشت بمونه 

تا از دفعه ی بعد پدرت اونکارو نکنه 

دختر هدف دار 🌹عاشق ریاضی ،موسیقی و... دخمل آریاییم‌ 
چرا انقد گارد میگیری ؟!تاپیک زدی همه بیان نظر بدن پدرت کار درستی نکرده که به بچه سیلی زده ولی کار شم ...

تو داد زدن سر بچه روبا کتک یکی میدونی؟ منم داد زدن رو تجربه کردم و به روی خودم نیاوردم یه چی بگو منطقی باشه عین بچه‌ها دلیل مسخره میاری

تو داد زدن سر بچه روبا کتک یکی میدونی؟ منم داد زدن رو تجربه کردم و به روی خودم نیاوردم یه چی بگو منط ...

دلیل شما برای رفتارتون مسخره تر بوده الان هم دنبال تایید هستید یعنی یه پدر بزرگ قد یه سیلی زدن از نوه ش سهم نداره؟ این ادا اطوارا رو نداره یه سیلی دیگه میدونم شمام رو بچت حساسی ولی خیلی گنده ش کردی که ریشه در این داره از پدرت دل خوش نداری .. بنظرم بیشتر مادر رو دعوت کن و خودت نرو تا احترام همتون حفظ شه 

گفت چرا میای اینجا؟ بمون خونه خودت حرفی که خیلی بهم میگه

از این واضح تر بگه نیا خونم؟؟؟

حاضرم از تنهایی بمیرم ولی پا نذارم همجین جایی

به خاطر مادرت هم نرو چرا خودت و بچه و همسرت  و‌کوچیک میکنی؟؟؟

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

عزیزم الان تاپیکاتو خوندم ظاهرا پدرتون در حقتون بدی هایی کرده حق میدم ازشون دل چرکین باشین .. پیشنهادم اینه تا میتونید نرید اونجا من جاتون بودم نمیرفتم زیاد خدا بهتون صبر بده انشالله رابطتتون هم خوب شه براتون دعا میکنم انشالله زندگیتون روبه راه شه

فک کنم از اون آدمایی هستی که بچه کتک میزنی

نه چرا بچه رو بزنم مگه مرض دارم

ولی میگم پدربزرگشه زدش میتونستی بدون عصبانیت بهش بگی که قبول نمیکنم کسی روش دست بلند نکنه نه اینکه داد و بیداد کنی سر بابات

دلیل شما برای رفتارتون مسخره تر بوده الان هم دنبال تایید هستید یعنی یه پدر بزرگ قد یه سیلی زدن از نو ...

نه تنها پدربزرگ سهم سیلی زدن نداره خود من هم حق سیلی زدن ندارم خانم چی میگی شما. وای باحال بچت که هر کسی حق داره دست روش بلند کنه و پشتیبانی نداره

استاتر جان میدونم دیشب به جز پدرت بعضی کاربرا هم اعصابتو بهم ریختن منم مادرم عین پدر تویه بعد حدود ۱۹سال امسال برای اولین بار عید نرفتم خونش یعنی دیگه طاقتم طاق شده آخرین بار دخترمو هول داد بیرون درم بست وقتی مارو نمیخان کجا بریم ؟

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست