2777
2789
سرچی بچه اولت بود؟من دیگه نمیارم ونمیخام ن خودم لیاقت دارم ن. شوهرمنتونستم شوهرمو حالی کنم سفر خطرنا ...

عزیزم امیدوارم ازم ناراحت نشی ولی بیشتر عفونت باعث سوراخ شدن کیسه ابه

سرچی بچه اولت بود؟من دیگه نمیارم ونمیخام ن خودم لیاقت دارم ن. شوهرمنتونستم شوهرمو حالی کنم سفر خطرنا ...

نمیدونم نفهمیدیم سر چی،گفتن بفرستین پزشک قانونی ولی دلمون نیومد بچه ی نازنینم رو تیکه پاره میکردن،اینجوری حداقل سالم خاکش کردیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی اینو بدون بخواد بمونه میمونه،نخواد بمونه مثل آب خوردن میره،بچه ی من سالم سالم بود همه ی سونو ها و آزمایش هام عالی بود حتی اکو قلب جنین هم رفتم چون حساسم ،لحظه ی آخر فوتش هم داشت تکون میخورد یه لحظه دیگه تکون نخورد فقط و فهمیدیم فوت شده،نه تقصیر توئه نه شوهرت، عمر بچت به دنیا نبوده💔مثل عمر امیر محمد من💔💔

بخدا خستم چندین شبانه روز ۲ ساعت میخابم فقط از دیشب هیچی نخوردم سفر هم بودم داغونم دهنم خشکه گشنمه س ...

یه چیز بگم فقط بدون قسمتت نبوده منم سال 87جنین 27هفته بدون هیچ مشکلی دوروز یکم ابریزش درحد خیلی کم داشتم یهو دلم درد گرفت رفتم بیمارستان گفت بچت یه هفته پیش مرده درحالی که من 5روز قبلش سونو داده بودم همچیش عالی بود من تو خونه بودم هیچ کاری از دستم برنیومد ان شاالله خدا جاش برات سبز میکنه مطمئن باش

میشه برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید ممنون میشم  خدایا شکرت بابت همه چی 
ببخشيد حرفاتون ي جوريهأصلا براي مني ك دوتا بچه دارم قابل پذيرش نيستتاپيكاتونم همش يجوريه..

ایشون مسافرت رفتن عراق شما اونجا رفتید به سیستم پزشکی شون وارد هستید؟!

ایران نبودن یک هفته

از دوم فروردین هم مشکل دارن تا دیشب که پرواز داشتن و برگشتن 

من از اول بارداری اتفاقا باهاشون صحبت میکنم 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ایشون مسافرت رفتن عراق شما اونجا رفتید به سیستم پزشکی شون وارد هستید؟!ایران نبودن یک هفتهاز دوم فرور ...

بله فكر كنم ٥/٦ بار رفته باشم 

اخرين باز هم أربعين أمسال مشرف شدم.

سه تام خانم دكتر ايراني معروف ايراني اونجا الان هستت

دنبال ميكنم

در اين حد اشنايي دارم.نه بيشتر

توي ايام شلوغ ك ايرانيا ميرن  بعثه خدمات پزشكي داره با كادر ايراني./

منم چون بچه دارم زياد كارم افتاده 

حتي بريد داروخونه سر خيابان سدره كربلا 

متصدي فارسي حرف ميزنه .

در مورد كيسه اب هم من زايمان اولم كيسه ابم تركيد زايمان كردم

دومي هم نشتي داشتم ك ترميم شد

فكر كنم تاپيكم باشه هنوز

اينو نميتونم قبول كنم يك پزشك نتونه بين نشتي و عفونت فرق قائل بشه و خود ادم هم يك هقته صبر كنه.!!!

خيلي عجيبه

💕

بله فكر كنم ٥/٦ بار رفته باشم اخرين باز هم أربعين أمسال مشرف شدم.سه تام خانم دكتر ايراني معروف ايران ...

چی میگی شما من خودم متولد عراقم تو حالیته من نه؟خو خوبه بچتو خدانکه داشت من کاظمین رفتم دکتر گفتن عفونته اب جنین خوبه ازیترومایسین دادن مواظب حرف زدنت باش خدا نذاره تو کاست که دلم بدجور الان شکسته

بله فكر كنم ٥/٦ بار رفته باشم اخرين باز هم أربعين أمسال مشرف شدم.سه تام خانم دكتر ايراني معروف ايران ...

این همه کاربر تشخیص ندادن دروغ میگم فقط شما باهوشی فهمیدی تاپیکام ی جوریه 

ایشون مسافرت رفتن عراق شما اونجا رفتید به سیستم پزشکی شون وارد هستید؟!ایران نبودن یک هفتهاز دوم فرور ...

وقت دل شکستنه طرف شعور نداره تو این حال ک دلگرمیم شمایین میگه باور نمیکنم تاپیکات ی جوریه

خدا جوابتو بده ان شاءالله که تهمت میزنی