2777
2789
عنوان

دوقلو هام چند روز دیگه دوماهشون میشه به نظرتون برگردم خونه خودم

| مشاهده متن کامل بحث + 9205 بازدید | 216 پست
دختر گل قوی باش الان تو یه مادری اگه تونستی خونته بفروش بیا کنار مادرت بخر خدا بزرگه خیلی غم دلت بزر ...

دوست ندارم خونمو حتی دست بهش بزنم چه برسه بفروشم گلم یادگاریه ولی خب امتحانی چند روز میرم بیینم چجوری میشه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

خدا رحمت کنه همسرتونو عزیزدلم 

اگه خونه برا خودتونه خالیش کن اجاره بده 

اگه برا خودت نیست تحویل بده ب صاحب خونه 

و بیا با مادرت زندگی کن اگه مادرت مشکلی نداره  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

بخدا مو ب سرم سیخ شد عزیزم واقعا متاسفم برات بابت همسرت گلم کجا بری پیش خانوادت باش

👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩‍❤️‍👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم

الان ک گفتی شوهرت فوت شد

منظورش خانه ابدی 

👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩‍❤️‍👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم

الهی 

واقعا قلبم ریخت ،خدااا خودش کمکت میکنه عزیزم 🥲♥️

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

الان ک گفتی شوهرت فوت شد

بابا منظورش خونه ابدیه تو این وضعیت شمام

🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده

اگ حال خودت خوبه اگ درامدی نداری دوقلوهاتووبزار پیش مامانت برو سرکار یه شیفت صبح رو انتخاب کن لااقل درامدی داشته باشی تا زمانی دوقلوهات ب سن مهدکودک برسن راحت میشی میزاری مهد خودتم سرکاری