دو قلو هام چند روز دیگه دوماهشون میشه از بارداری تا الان خونه پدرمم و همه سختی هام رو دوش مادرم بوده تا الان بیشتر کار ها رو مادرم انجام داده و اصلا تنها نبودم به نظرتون برگردم خونه که هم مادرم استراحت کنه بعد ۱۱ ماه هم خودم کم کم به زندگی تنهایی با بچه هام عادت کنم خانوادم میگن کارشون زیاده بمون تا یسالشون شه حداقل بعد اما من نظرم اینه برگردم خونه نظر شما چیه؟
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
بخدا مو ب سرم سیخ شد عزیزم واقعا متاسفم برات بابت همسرت گلم کجا بری پیش خانوادت باش
👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩❤️👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم
👥🕊️💞کانال منو در آپارات و تلگرام دنبال کنید لینک کانال تلگرام و آپارات در قسمت درباره من نی نی سایت گذاشتم )💞👩❤️👨🌠🙏خوشحال میشم از حضور شما دوستان گلم
🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده
🕋لا تحزن ان الله معنا🕋اینجا واسه تبادل نظر، پس اگه با نظر من مخالفی و توی تاپیک تو نظر ندادم ریپ نزن چون جواب نمیدم/هرگونه جنس مذکری نه ریپلای کنه نه درخواست بده
اگ حال خودت خوبه اگ درامدی نداری دوقلوهاتووبزار پیش مامانت برو سرکار یه شیفت صبح رو انتخاب کن لااقل درامدی داشته باشی تا زمانی دوقلوهات ب سن مهدکودک برسن راحت میشی میزاری مهد خودتم سرکاری