2777
2789
عنوان

برای زایمان طبیعی هم میشه مثل سزارین تاریخ تایین کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 115 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ممنون واقعا یه توصیه هایی کردی که خودم اصلا بفکرشون نبودم ماماهمراه ودکترمم اصلا چیزی بهم نگفتن الهی ...

اگه بیمه تکمیلی داری یا وضعت خوبه برو بیمارستان خصوصی اصلا هم ماما همراه نمیخواد چون بیمارستان ها خصوصی خلوتن خیلی هم رسیدگی میکنن من برا هر دو زایمانم دوتا ماما بهم اختصاص دادن بغیر دکتر خودم ک چقد هوام داشت .برای بخیه هات هم از اسپری نقره نیواشا استفاده کن هم عفونت نمیکنی هم خیلی سریع بخیه ها میافتن.با پماد تتراساکلین هم چربشون کن از روز ۴ ب بعد.انشالله راحت زایمان کنی عزیزم.سوالی داشتهی بگو تجربه دوتا زایمان طبیعی دارم خخخ

ن والاانقد خسته شدم از این سنگین بودن راضیم همین الان دردم شروع بشه بدون امکاناتم بزام😩😂😂فقط زودت ...

هزینه ماماهمراه چقدره؟

بایدکجاهماهنگ کنی ماماهمراه میخای؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
اگه بیمه تکمیلی داری یا وضعت خوبه برو بیمارستان خصوصی اصلا هم ماما همراه نمیخواد چون بیمارستان ها خص ...

تکمیلی دارم ولی با بیمارستان خصوصی شهرمون طرف قرارداد نیستن ،البته اینم بگم بیمارستانای شهرمون کلا خوب نیستن😂چه خصوصی چه دولتی 

ولی باز گفتم ماما همراه داشته باشم زیردست ده نفر نرم 

خیلی خیلی ممنونم عزیزم خیلی بهم راهنماییای خوبی کردی❤️انشالا خدا کوچولوهات وبرات حفظ کنه😍

دعاکنین زود زایمان کنم

هزینه ماماهمراه چقدره؟بایدکجاهماهنگ کنی ماماهمراه میخای؟

برامن ۲تومن شد

اونم گفتن برای ۶ساعت قبل زایمان ودوساعت بعدزایمان 

اگر بیشترطول بکشه ساعتی پولشو میگیرن 

من از بیمارستانی که میخام برم پرسیدم ومعرفی کردن بهم چند نفرو 

شماهم میتونی بری ازبیمارستان بپرسی 

برامن ۲تومن شداونم گفتن برای ۶ساعت قبل زایمان ودوساعت بعدزایمان اگر بیشترطول بکشه ساعتی پولشو میگیرن ...

ممنون

ماماهمراه چه کمکی بهت کرد؟

چه کارایی کرر؟

کلامفیدبودیااگه نمیبودهم فرقی نمیداشت؟

وخدایی که بشددددت کافیست❣
ممنونماماهمراه چه کمکی بهت کرد؟چه کارایی کرر؟کلامفیدبودیااگه نمیبودهم فرقی نمیداشت؟

فعلاکه یسری دمنوش وورزشای خاص بهم داده انجام میدم 

مهم روز زایمانه ک کنارم باشه یانه 

من سربچه ی دومم دکترتاریخ تعیین کردچون اصلادردم نمیگرفت 😂🤦🏻‍♀️

دیگه همون روزرفتم وبستری شدم وباآمپول فشاردردام شروع شد 

بنظرم تاریخ تعیین نکنن بهتره

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
بیشتر ببینید